Maannomade
Maannomade Spirituality 28 jun 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 28 juni t/m 4 juli: een rustige week

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Er staat ons een rustige week in astrologie te wachten, een goede week dus om te voelen wat de transities van de maan met jou doen.

Maandag 28 & dinsdag 29 juni

Maan naar Vissen

We starten de week met de overgang van de maan naar Vissen. De maan is niet alleen mooi om te zien, maar heeft in de astrologie ook invloed op onze emoties en gevoelens. Nu de maan de komende dagen in sterrenbeeld Vissen gaat staan, zullen we ook veel emoties gaan voelen.

Maanifesteren: dit wil je weten over de maancyclus van juni 2021

Zelfs als je je best doet om ze te onderdrukken, kan je er niet aan ontkomen. Daarnaast is het lastig om je te blijven concentreren door de dromerige energie die Vissen met zich meebrengt…  Begin daarom deze week in rustig vaarwater, plan extra tijd voor jezelf in en durf nee te zeggen als je behoefte hebt aan ruimte.

Vissen daagt jou uit om je gevoelens te omarmen in plaats van te negeren.

Woensdag 30 juni t/m vrijdag 2 juli

Maan naar Ram

Na de dromerige energie van Vissen worden we met de transitie van Ram met onze neus op de feiten gedrukt. Er ligt voldoende werk om te doen en nieuwe projecten om op te pakken waardoor Ram ons geprikkeld maakt. Laat de energie dus stromen en steek je handen uit de mouwen!

Bekijk dus wat er gedaan moet worden,  maar volg hierin wel je hart. Die zal laten weten wat echt waard is om je tijd aan te besteden, want Ram zorgt ervoor dat jij je passie harder zal voelen stromen.

Zaterdag 3 & zondag 4 juli

Maan naar Stier

Na de bonk aan energie die we dankzij Ram hebben gekregen, gaan we nu relaxen nu de maan verhuist naar Stier. In Stier is het tijd om te zien wat je allemaal hebt bereikt en een stapje terug te nemen. Geniet daarom extra van dit weekend, besteedt hem goed samen met gezellige anderen en praat lekker bij. Een weekend met de maan in Stier is een weekend om niet te haasten, dus take it slow…  

Waarom je intenties wilt zetten bij de volgende nieuwe maan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 28 juni t/m 4 juli: een rustige week
Sluiten