Maannomade
Maannomade Spirituality 28 dec 2020

De niet-zweverige weekhoroscoop van 28 december t/m 3 januari

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 28 december

Maan nog in Tweelingen

Tijd om bij te komen van de drukke kerstdagen hebben we nog niet, maar met de maan in Tweelingen is dit wel de beste dag om met je geliefden te hebben over hoe je de feestdagen hebt doorgebracht. Want ondanks dat Kerst dit jaar een stuk anders is verlopen dan we zouden willen, zorgt de maan in Tweelingen voor dat we nog steeds lekker aan het kletsen zijn.

Geen goede dag om heel serieus aan de slag te gaan, want door Tweelingen is focussen een stuk lastiger en heb je meer behoefte aan een kop thee of nieuwe kennis! Een dag om lekker met de flow mee te gaan, niet te veel van jezelf af te dwingen en vooral focussen op de good vibes want dagen met maan in Tweelingen zijn dagen met een goud randje.

Dinsdag 29 december

Maan naar Kreeft

Een dag voor de volle maan komen we al in de stemming door de transitie van Kreeft. De volle maan is een hoogtepunt dat ons laat reflecteren en hoe toevallig is het dat we vlak voor oud en nieuw gaan reflecteren… Het thema van de volle maan is de behoefte aan veiligheid en de rol van familie en relaties in ons leven.

Ook interessant: Handige methodes om te reflecteren op jezelf (en dat wil je)

Een moment waarbij we ook sentimenteler kunnen worden, want de invloed van de maan op onze emoties wordt flink versterkt door Kreeft die ons de emoties sterk in ons lichaam laten voelen. De dag voor de volle maan kan daarom best intens ervaren worden, dus trek je vandaag en morgen vooral even terug om aandacht aan je eigen gemoedsrust te besteden.

Woensdag 30 december

Volle maan in Kreeft

De volle maan in Kreeft straalt vlak voor de overgang naar een nieuw jaar mooi en fel aan de hemel en zorgt voor een moment om stil bij te staan. In Kreeft kunnen we niet om onze emoties heen en de volle maan zal dat zeker duidelijk maken bij de reflectie van de afgelopen tijd. De volle maan werkt als een spiegel voor onze emoties en onderbewustzijn en haalt daarom alle sh*t van de afgelopen tijd omhoog.

2020 een jaar waarin we mentaal flink werden uitgedaagd, waarbij we afstand hebben moeten nemen van de mensen die dicht bij ons stonden en misschien wel mensen zijn verloren.

Kreeft, als moederteken van alle sterrenbeelden heeft een zorgende rol en zorgt voor de stabiliteit die we ervaren als we bij de belangrijke mensen om ons heen zijn.

Luisteren! Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Een moment om stil te staan bij de belangrijke relaties om je heen en hoe je ondanks corona toch dichtbij elkaar zijn. Laat tijdens deze volle maan vooral de emoties op zijn beloop, bel nog even met de mensen die je dierbaar zijn of stuur een spontaan kaartje. Liefde is overal, ook van een afstandje.

Donderdag 31 december t/m zaterdag 2 januari

Maan naar Leeuw

Op oudjaarsdag verhuist de maan naar vrolijke Leeuw waarbij we de zware emotionele energie van Kreeft achter ons laten, net als 2020! Wanneer de maan in Leeuw staat worden we optimistischer, vol humor en energie om te stralen. We willen leven en ondanks corona maak je er toch een feestje van met flauwe grappen, gezellige gesprekken en vooral lang leve de lol!

Ook interessant: Waarom astrologie zo ontzettend diep geworteld zit in ons bestaan

Vier het leven met de maan in Leeuw, laat de vrolijkheid het overnemen en pop die champagne met de mensen met wie je het nu helaas niet samen kan vieren. Organiseer vooral die Teams- of Zoom-meeting om toch samen het nieuwe jaar in te gaan, want met de maan in Leeuw voel je je nog beter als je mag stralen in gezelschap van anderen.

Zondag 3 januari

Maan naar Maagd

Oké, in het nieuwe jaar is het tijd om de schade op te nemen en weer structuur aan te brengen. De transitie van maan naar Maagd maakt ons serieuzer en down to earth. We hebben behoefte aan orde in de mentale chaos om ons klaar te maken voor een nieuw jaar vol avonturen en uitdagingen.

Goede dagen om te werken aan je to-do-lijstje, kasten op te ruimen en te gaan nadenken over oplossingen voor lastige projecten. De maan in Maagd kan ook mentale onrust veroorzaken door de kritiek die we onszelf opleggen waardoor we zwart-wit gaan denken. Houd in je hoofd dat je ook lief voor jezelf moet zijn en extra aan onze gezondheid moet denken…

More astro vibes 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De niet-zweverige weekhoroscoop van 28 december t/m 3 januari
Sluiten