Maannomade
Maannomade Spirituality 27 sep 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 27 september t/m 3 oktober (mét retrograde!)

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 27 februari

Maan nog in Tweelingen + Mercurius retrograde in Weegschaal

Een nieuwe week staat op ons te wachten en we beginnen gelijk met een goede start. De maan staat nog in Tweelingen en zorgt ervoor dat we meer behoefte hebben aan gezelligheid, afwisseling en prikkels. Met de luchtige energie van Tweelingen nemen we emotioneel meer afstand van onze emoties en focussen we op het leuks dat het leven te bieden heeft.

Daarom is het vandaag nog een goede dag om gebruik te maken van de socializing skills die Tweelingen aan je meegeeft, want keihard werken zal er niet van komen. Ben je single? De dagen met de maan in Tweelingen zijn perfect om je flirtskills te oefenen, want dat zal een stuk makkelijker gaan! 

De energie van de maan: zo werk je ermee

Naast dat de maan nog in Tweelingen stond, hebben we ook nog een belangrijke transitie. Mercurius, planeet van communicatie en nadenken gaat in retrograde en maakt hierbij een afwijkende beweging ten opzichte van aarde. Door de retrograde gaan we de energie van Mercurius in Weegschaal anders ervaren en zullen we meer gaan reflecteren over onze manier van communicatie.

Nu de communicatie planeet ook nog eens in Weegschaal staat, worden we ons bewuster hoe wij communiceren naar onze relaties en hoe wij de vrede handhaven als er oorlog gaande is. Zijn wij op dat moment dan de vredestichters of juist degene die extra benzine op het verhitte vuurtje gooit?

Dinsdag 28 t/m donderdag 30 september

Maan naar Kreeft 

Na een dag genoten te hebben van de gezelligheid om ons heen, is het even gedaan met de lol. Vanaf vandaag zal de maan, planeet met invloed op onze emoties en onderbewustzijn, drie dagen lang in een sterrenbeeld dat onze gevoelens naar boven zal halen.

In de emotionele wateren van Kreeft voelt de maan zich thuis en wordt ons onderbewustzijn versterkt. Hierdoor voelen we niet alleen onze emoties sterker, maar ook onze intuïtie waardoor we eens goed kunnen oefenen met vertrouwen op onszelf. Door bewuster te worden van je onderbewustzijn kom je meer in touch met jezelf, een fijne tegenhanger in de drukke maatschappij.

Retrogrades, wat zijn het eigenlijk? Een astroloog legt uit (plus survivaltips)

Door de emoties die de komende dagen sterker aanwezig zijn, is dit ook een goed moment om een paar dagen meer afstand te nemen van social media. Wedden dat het oplucht? 

Vrijdag 1 & zaterdag 2 oktober

Maan naar Leeuw

Na meer emotionele dagen, gaan we lekker het weekend in. De maan verhuist naar een sterrenbeeld dat altijd in is voor een feestje. Vurige Leeuw brengt de warmte in ons naar boven waardoor we ons komend weekend graag omringen met gezellige mensen. Geen weekend dus om onder de dekens door te brengen, dus plan een (teams)feestje of ga weer eens de kroeg in nu we weer wat meer mogen.

Niet alleen leuk door de mensen die er zijn, maar ook omdat jij dankzij Leeuw meer zelfvertrouwen zal hebben zodat je net wat lekkerder in je eigen manen zit!

Zondag 3 oktober

Maan naar Maagd 

Na een weekend vol plezier maken we ons alvast klaar voor de week die gaat komen. Met de verhuizing van maan van gezellige Leeuw naar praktische Maagd, worden we direct een stukje serieuzer. De week die voor ons ligt is aardig druk, dus altijd fijn om je huis nog even op orde te brengen.

Maagd heeft oog voor details waardoor je best onrustig kan voelen als er rommel of chaos is. Tijd voor een goede schoonmaak of het uitzoeken van kasten en lades. En mocht je met een kater liggen na het temmen van maan in Leeuw, probeer dan eens om een wekker van een half uur te zetten.

Wedden dat je veel gedaan krijgt in dat ene half uurtje? 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 27 september t/m 3 oktober (mét retrograde!)
Sluiten