Maannomade
Maannomade Spirituality 27 jul 2020

De niet-zweverige weekhoroscoop van 27 juli t/m 2 aug: dit zegt de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 27 juli & dinsdag 28 juli 

Maan naar Schorpioen

De komende dagen gaan we bewust werken aan de sh*t die we onder het oppervlak verborgen proberen te houden. De zooi die we liever niet onder ogen komen. Wanneer de maan verhuist naar Schorpioen worden onze emoties de komende dagen niet gespaard.

Probeer vooral geen afleiding te zoeken of te doen alsof er niks aan de hand is, want de diepte komt hoe dan ook omhoog. Tijd om te groeien, je angsten onder ogen zien en vooral rust aan te brengen.

Ondanks dat Schorpioenenmaan pittig kan zijn, is het ook een mooie tijd om jezelf beter te leren kennen. Om alles van jezelf te omarmen.

Vind je vast ook interessant: Retrogrades, wat zijn het eigenlijk? Een astroloog legt uit (plus survivaltips)

Woensdag 29 juli & donderdag 30 juli

Maan naar Boogschutter

Met de transitie van maan naar Boogschutter komt de avonturier in ons naar boven. Boogschutter wil geprikkeld worden, geen 9-5 baan maar afwisseling en voldoening. In al zijn eerlijkheid gaat hij volledig voor wat hij wil en kent hij geen angst om stappen te ondernemen.

Nou is dit niet helemaal het moment om je baan volledig om te gooien, maar wel een goed moment om na te denken hoe je je dag flexibeler kan indelen om aan alle wensen te voldoen. Of om toch verder te dromen over het starten van een studie, een carrièrestap te maken of toch te gaan part-time ondernemen. The sky is the limit!

Vrijdag 31 juli t/m zondag 2 augustus

Maan naar Steenbok

Vlak voor de volle maan op maandag nemen we emotionele afstand met de transitie van maan naar Steenbok. Steenbok kenmerkt zich door de focus op carrière maar ook de praktische instelling. Geen emotionele kijk op problemen, maar juist praktische oplossingen.

Een fijne afwisseling na de emotionele sterrenbeelden die we hebben gehad, maar die ook zeker lastig kan voelen. Want wanneer er emoties spelen bij Steenbok, weet hij eigenlijk niet hoe hij ermee om kan gaan. Daarom kunnen de emoties die wel op gaan spelen, lastig voelen om mee om te gaan. Zeker met de volle maan op komst voelen we onze emoties sterker, zelfs met de maan in Steenbok.

Meer astrologie?

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
De niet-zweverige weekhoroscoop van 27 juli t/m 2 aug: dit zegt de cosmos
Sluiten