Maannomade
Maannomade Spirituality 27 apr 2020

Astro-agenda van 27 april tot 3 mei: dit staat je te wachten de komende week

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 27 april

Maan nog in Tweelingen

Met de maan nog in Tweelingen is het een goede dag om vandaag niet al te veel focussen op de taken die je te doen staan, maar wel op connecten met de mensen om je heen! Het kan lastiger zijn om je focus te behouden door de flexibele en rusteloze energie van Tweelingen. Wissel daarom vooral taken af maar neem voldoende tijd om bij te kletsen met de collega’s die je minder vaak ziet.

Mercurius in Stier

Communicatieplaneet Mercurius maakt zijn transitie naar Stier. Na de directheid van de afgelopen tijd met Mercurius in Ram, komen we nu in rustiger vaarwater. Geen overhaaste beslissingen meer of je mond voorbij praten, maar rustig nadenken voordat je spreekt.

Ook lezen: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Stier zorgt voor meer gronding en daarbij dus meer balans en rust. Qua analyse kan je je nu goed focussen op de longterm story en weet je waar je heen moet werken. Het doorzettingsvermogen van Stier zorgt er zeker voor dat het makkelijk wordt om nu projecten af te gaan ronden.

Qua communicatie kan de transitie naar Stier ook zorgen voor meer flirts. Stier heeft een sterke connectie met liefdesplaneet Venus en dat zorgt er ook voor dat we speelser worden in onze woorden. Perfect om weer wat passie aan te wakkeren in je relatie of juist die knappe date een flirterig berichtje te sturen.

Dinsdag 28 april & woensdag 29 april

Maan in Kreeft

De transitie van maan naar Kreeft zorgt voor een extra sterke maanenergie. Niet alleen voelt maan zich thuis in de energie van Kreeft, maar zorgt het er ook voor dat we onze intuïtie en emoties sterker voelen. Kreeft is een echt familiemens en zorgt goed voor de mensen om haar heen.

Maar met deze transitie is het juist belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Je kan alleen maar goed voor anderen zorgen, als ook jij goed in je vel zit. Neem daarom de komende dagen extra tijd om aandacht aan jezelf te besteden, een lekker maskertje op te doen of juist me time in te plannen. Je verdient het!

Donderdag 30 april t/m zaterdag 2 mei

Maan in Leeuw

Leeuwenmaan belooft veel spontane energie! Deze vrolijke poes staat klaar om te shinen en deze transitie zorgt er daarom voor dat we lekkerder in onze vel gaan zitten. We hebben genoeg kunnen opladen na de transitie van maan in Kreeft. We zijn trots op onszelf, hebben meer zelfvertrouwen en het gevoel dat we de wereld aan kunnen.

Ook interessant: Astrologie is meer dan je sterrenbeeld: dit is je maanteken (en nóg een belangrijk teken)

Maar, weet dat onder elke trotse leeuw, ook een onzeker poesje schuilt. De confidence en trotsheid die we ervaren zijn ook een masker voor de onzekerheden die een rol spelen. Wees je ervan bewust dat iedereen zijn onzekerheden heeft en dat je daar echt niet voor hoeft te schamen. In tegendeel, praat er met elkaar over. Lucht erg op!

Zondag 3 mei

Maan in Maagd

De transitie van maan naar Maagd kan de komende dagen voor meer mentale onrust zorgen. Waarbij we met maan in Leeuw geneigd zijn ons juist te focussen op datgene waar we ons goed over voelen, maakt Maagd ons bewust dat er eigenlijk geen ontsnappen aan is.

Mentaal kan het blijven rondspoken en kan je vooral de neiging voelen om alles om handen te willen hebben om er niet aan te denken. Probeer je hoofd op te ruimen door dingen op papier te zetten, het letterlijk van je af te schrijven. Wees niet te kritisch naar jezelf…

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astro vibes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Astro-agenda van 27 april tot 3 mei: dit staat je te wachten de komende week
Sluiten