Maannomade
Maannomade Spirituality 26 jul 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 26 juli t/m 1 augustus: een emotionele start

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 26 & dinsdag 27 juli

Maan naar Vissen

We starten de week op emotionele en vermoeiende voet. De maan heeft invloed op onze emoties en gevoelens volgens de astrologie en in watertekens zoals Vissen zullen deze sterker stromen dan normaal. Geen gek idee dat jouw dromen realistischer zullen zijn dan normaal, want we hebben veel aan ons hoofd en hebben tijd nodig om deze te verwerken. Goed idee om dus niet te veel van jezelf te vragen en extra slaap te pakken.

Dé niet-zweverige maandhoroscoop: een feestje, want de zon staat in Leeuw

Woensdag 28 juli

Maan naar Ram + Jupiter naar Waterman

De eerste transitie is de verhuizing van maan naar Ram die ervoor zorgt dat we zin hebben om nieuwe projecten te gaan beginnen. En die transitie werkt perfect samen met de verhuizing van Jupiter naar Waterman waar we in de innoverende sferen blijven na de volle maan van vorige week.

Jupiter is een planeet die verandering en geluk te weeg brengt, niet per se op persoonlijk niveau maar vooral in het grotere plaatje waar we deel van uit maken. Het optimisme van zowel Jupiter als Waterman zorgt ervoor dat we positiever gaan kijken naar de mogelijkheden om de wereld mooier te maken in plaats van de onmogelijkheden.

https://www.bedrock.nl/venus-planeet-liefde/

Het tijdperk voor vernieuwing, innovatie en duurzaamheid is aangekomen! Begin dus klein, verzamel gelijkdenkenden om je heen en kijk hoe je samen nieuwe ideeën kan uitwerken.

Donderdag 29 juli

Mars naar Maagd

Mars, de planeet van passie en oorlog verhuist net als Venus naar de praktische Maagd. Als vurige planeet die ervoor zorgt dat we onze passie naleven maar ook dat we irritaties uiten, zal niet helemaal lekker gaan op de heftige energie van Maagd.

Als eeuwige criticus legt Maagd de lat hoog voor zichzelf waardoor innerlijke irritaties ontstaan. Een hele lastige periode zal daardoor aanbreken, want waar we normaal onze frustraties uiten zullen we deze nu op onszelf af gaan reageren. Houd in gedachten dat je niet alles kan en dat fouten maken bij het leven hoort…

De energie van de maan: zo werk je ermee

Vrijdag 30 juli + weekend juli

Maan naar Stier

De transitie van maan naar Stier maakt ons bewuster van onze financiën en met het komende week heb je tijd zat om eens goed naar je uitgaven te kijken. Stier houdt van sparen en besparen, dus stel jezelf een financieel doel voor ogen en een uitvoerbaar plan om het geld op je rekening te houden!

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 26 juli t/m 1 augustus: een emotionele start
Sluiten