Maannomade
Maannomade Spirituality 26 apr 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 26 april t/m 2 mei: toxische patronen achter ons laten

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Weekhoroscoop 26 april t/m 2 mei

De week staat in het teken van de volle maan! Niet alleen zullen we een nachtje slechter slapen, maar gaan we ook eindelijk toxische patronen achter ons kunnen laten…

De wetenschap is om: we slapen écht slechter bij volle maan

Maandag 26 april: Maan naar Schorpioen

We starten de week met de Maan in Schorpioen. Vlak voor de volle maan bereiden we ons alvast voor met de transitie naar Schorpioen.

De maan heeft invloed op onze emoties en onderbewustzijn en in Schorpioen kunnen onze emoties een stukje donkerder worden. Niet depressief, maar we zullen meer geneigd zijn om ons terug te trekken uit de drukte om zelf uit te vogelen waar we mee zitten.

Schorpioen gaat graag de confrontatie aan, dus dit is een goede periode om te werken aan jouw angsten zodat deze je niet langer tegen houden. Bedenk vooral waarom jij jezelf laat tegenhouden door de angsten en onzekerheden, dit zal de volle maan namelijk een stukje makkelijker gaan maken!

Dinsdag 27 april: Volle maan in Schorpioen

Volle maan in Schorpioen is een die we mentaal sterk kunnen voelen. De volle maan is een moment waarin we worden gedwongen om te reflecteren en afscheid te nemen van de shit die ons tegenhoudt.

Dankzij de combinatie van Schorpioen en volle maan kunnen we onze emoties behoorlijk overweldigend voelen waardoor de dag best zwaar kan voelen. Het voelen van de emoties is allemaal onderdeel van het proces, want het maakt duidelijk waar de pijn en de problemen liggen.

Het geluk is dat Schorpioen niet bang is voor de lastige beslissingen die gemaakt moeten worden en om de rauwe waarheid onder ogen te komen. Deze volle maan is een keerpunt om oude patronen door te breken, dus maak er dankbaar gebruik van!

Een astroloog vertelt: dít is de invloed van je sterrenbeeld op je mentale staat

Woensdag 28 april: Maan naar Boogschutter

Na de emoties die we sterk voelden dankzij de volle maan in Schorpioen gaan we de luchtige energie tegemoet die de transitie van maan naar optimistische Boogschutter met zich mee brengt.

Dankzij Boogschutter voelen we ons klaar voor een nieuw begin en zien we de uitdagingen van gister als een nieuw avontuur. Boogschutter laat ons meer denken in potentie, dus denk in oplossingen en ga nadenken hoe je de patronen op dagelijkse basis gaat doorbreken!

Vrijdag 30 april: Maan naar Steenbok

Vlak voor het weekend gaan we weer een serieuze energie tegemoet. Na de ‘lang leve de lol’ energie van Boogschutter, zorgt de maan in Steenbok ervoor dat we zien hoeveel werk er nog moet gebeuren. Hierdoor wordt de carrieretijger in ons aangejaagd en gaan we nadenken over de stappen die we moeten gaan nemen om er meer uit te kunnen halen.

Denk daarom komend weekend na of je nog tevreden bent met waar je nu staat en welke dromen je graag wilt bereiken. The sky is the limit, zeker met de oneindige werkenergie van Steenbok.

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van mei 2021: de zon staat in Stier

Zondag 2 mei: Maan naar Waterman

Ah waterman, een transitie die altijd fijn voelt. Waterman is een quirky sterrenbeeld die ons leert onszelf volledig te omarmen en onszelf bewust te worden van de krachten die we hebben.

We leren dankzij Waterman om meer van onszelf te houden en de wereld om ons heen. Dankzij dit creatieve sterrenbeeld zorgt de maan er de komende dagen voor dat we gaan denken in creatieve oplossingen om onszelf verder te helpen en de wereld een stukje mooier te maken.

Perfect om jezelf in te lezen in de zero waste movement of om kleding op Vinted aan te bieden voor een nieuwe thuis.

Waarom je intenties wilt zetten bij de volgende nieuwe maan

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 26 april t/m 2 mei: toxische patronen achter ons laten
Sluiten