Maannomade
Maannomade Spirituality 25 okt 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 25 t/m 31 oktober

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 25 t/m woensdag 27 oktober

Maan verhuist naar Kreeft

Na een weekend vol tegenstellingen, verhuist de maan naar Kreeft. De maan met invloed op onze emoties en behoeften laat ons in Kreeft onze onzekerheden en zorgen voelen. In Kreeft voelen we onze gevoelens sterker waardoor ze overweldigend kunnen voelen.

Volle maan versus nieuwe maan: wat is het verschil?

Door het opborrelen van oude gevoelens die we hebben weggedrukt, kan het best zijn dat Kreeft oud zeer doet opkomen. Zoek daarom vooral gezelschap op van lieve mensen om je heen, pak de warme chocolademelk erbij en stel jezelf open.

De kracht van gevoelige Kreeft ligt namelijk in het openstellen naar anderen, dus durf de komende dagen om hulp en liefde te vragen!

Donderdag 28 & vrijdag 29 oktober

Maan verhuist naar Leeuw

Vlak voor het weekend verhuistde maan nog naar Leeuw waardoor we in positieve vibes komen. Leeuw met zijn warme

hart zorgt ervoor dat we onze energie naar anderen uitstralen en delen, waardoor de dagen best eens gezellig zullen worden. Als jij je maar bewust bent dat jouw energie ook te veel kan worden, want de levendigheid van Leeuw kan ook zorgen voor kleine drama’s die opspelen. Blijf dus ver van het roddelen vandaag en focus je op het delen van positieve verhalen1

Zaterdag 30 & zondag 31 oktober

Maan verhuist naar Maagd + Mars naar Schorpioen

Komend weekend staat de maan in Maagd, waardoor we een productief weekend tegemoet gaan. Plan dus vooral de vervelende, uitgestelde taken in, zoals het opruimen van je kast of het onder de loep nemen van je financiën! Dankzij praktische Maagd kan je best veel gedaan krijgen en voelt het ook als een fijne uitlaatklep.

Waarom je intenties wilt zetten bij de volgende nieuwe maan

Want naast de maan verhuisd ook planeet van passie en agressie naar Schorpioen. Mars in Schorpioen zorgt ervoor dat we sterker voelen wat in ons hart speelt en waar we naar verlangen. Een goede samenwerking die ervoor zorgt dat je nieuwsgieriger wordt naar datgene dat je echt graag wilt.

Bedenk daarom tijdens de regenachtige dagen wat je graag wilt veranderen of aanpakken en wat jouw doel in het leven is!

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 25 t/m 31 oktober
Sluiten