Maannomade
Maannomade Spirituality 25 mei 2020

Astrologie-agenda van 25 t/m 31 mei: dit kan je verwachten van de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 25 mei t/m woensdag 27 mei

Maan in Kreeft

De maan in Kreeft is een fijne energie voor herstel! Ondanks dat de nieuwe maan vaak een frisse wind is en minder heftig dan de volle maan, is deze rebirth toch goed te voelen. Zeker omdat de maan in Kreeft onze emoties extra op scherp zet.

Wees dus extra lief voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Praat over elkaars ervaringen, over spiritualiteit en hoe je voor elkaar kan klaar staan. Tijd om samen te helen.

Donderdag 28 mei & vrijdag 29 mei

Maan in Leeuw

Na herstel komt natuurlijk plezier. En met een maan in Leeuw weten we zeker wat plezier maken is! Deze goedlachse kat brengt de positiviteit en kind in ons naar boven. Tijd om te spelen, grappen te maken en je eigenlijk te gedragen als een volslagen idioot.

Je zit de komende dagen extra goed in je vel dankzij de trotse ego van Leeuw. Gooi je schaamte maar overboord en wees lekker jezelf. Zo ben je op je allermooist!

Ook lezen: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Mercurius in Kreeft

Na de spontane en vluchtige gesprekken die we voerden tijdens Mercurius in Tweelingen, wordt het tijd om te praten over datgene dat echt belangrijk is. Geen small talk, maar praten over onze pure emoties, gevoelens en instincten.

Tijdens Mercurius in Kreeft worden we geholpen om ons kwetsbaarder op te stellen, om je gedachten te delen met loved ones om een diepere band te scheppen. Dit is een goede tijd om extra aandacht te besteden aan familie of hele goede vrienden.

Zaterdag 30 mei & zondag 31 mei

Maan in Maagd

Tijd om aan te pakken! De maan in Maagd stopt onze emoties meer naar de achtergrond en focust zich op de taken die je te wachten liggen. Ga dus vooral hard aan de slag in de tuin, met die rotzooi in de kast of die verlate belastingaangifte…. Ga dus vooral aan de slag met het oplossen van problemen, lastige puzzels of herorganiseren van je administratie.

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astro vibes?

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Astrologie-agenda van 25 t/m 31 mei: dit kan je verwachten van de cosmos
Sluiten