Maannomade
Maannomade Spirituality 24 mei 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 24 t/m 30 mei: tijd om te reflecteren

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

De volle maan valt komende week samen met de maaneclips waardoor we klaar zijn om te gaan reflecteren! De volle maan in Boogschutter zegt dat het tijd is om te leven, niet om geleefd te worden…

Maandag 24 & dinsdag 25 mei

Maan naar Schorpioen

We starten de week gelijk met een pittige transitie van maan naar Schorpioen! De maan is de planeet met invloed op onze emoties en onderbewustzijn. Met de transitie naar Schorpioen voelen we onze emoties een stuk sterker en hebben daarom de neiging om ons terug te trekken.

We hebben hierbij meer behoefte aan rust, maar ook meer behoefte om problemen aan te pakken. Schorpioen doet namelijk geen half werk en gaat graag de uitdaging aan, zeker als hij weet dat het beter kan gaan worden. Een goede periode om wat schaduwwerk te doen en na te gaan waar je tegenaan loopt.

Woensdag 26 & donderdag 27 mei

Volle maan in Boogschutter + Maaneclips

Vandaag staat de volle maan op ons te wachten die samen valt met de maaneclips. Deze volle maan is emotioneel een stuk minder intensief dan de laatste volle maan in april maar dankzij de maaneclips wel een stuk krachtiger! Alhoewel we de maaneclips niet met het oog kunnen zien, versterkt deze de volle maan wel waardoor je meer in gedachten zal zijn en misschien onrustiger zal slapen.

In Boogschutter zorgt de volle maan voor reflectie over het leven dat we de afgelopen tijd hebben geleid. Boogschutter is een avonturier die niet bang is om risico’s te nemen en ons wilt laten groeien. Deze volle maan laat ons daarom inzien waar we de veilige paden hebben bewandeld, maar eigenlijk juist een risico hadden moeten nemen.

Een mooi maar confronterend inzicht in hoe we geneigd zijn in onze eigen veilige bubbel te blijven in plaats van daadwerkelijk te leven! Denk daarom na door welke angsten jij geleid wordt, want deze volle maan in Boogschutter laat precies zien hoe jij met scherpgeschut jouw angsten kan neerschieten.

Vrijdag 28 & zaterdag 29 mei

Maan naar Steenbok

Na de volle maan gaan we nog niet direct de avonturen aan, maar blijven nog even in onze eigen veilige bubbel zitten… Met de transitie van maan naar serieuze en verantwoordelijke Steenbok zijn we zeker nog niet klaar om uit de band te springen en risico’s te nemen.

Steenbok wijkt liever niet af van het plan, dus besteed daarom de komende dagen nog aan de verantwoordelijkheden die voor je liggen waar je niet onder uit kan. Een energie die wel een beetje zwaar kan aan voelen, want in plaats van de luchtigheid van de afgelopen dagen voelen we nu meer druk en stress dankzij Steenbok.

Probeer daarom vooral aan de slag te gaan en niet stil te zitten, want dit zal de komende dagen helpen om de druk te verlichten.

Zondag 30 mei

Maan naar Waterman

Tijd voor sociale connecties! Na de zware energie van de maan in Steenbok, hebben we nu meer behoefte aan vrijheid en socialiteit met de overgang van de maan naar Waterman! Deze paradijsvogel laat zich niet leiden door de saaie regels van de maatschappij maar doet vooral lekker wat ‘ie zelf wilt.

Trek daarom de energie van de volle maan in Boogschutter door en kijk hoe jij jouw leven kan leiden zonder je te laten leiden door de saaie regels die er heersen!

Luistertip! 🎧

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 24 t/m 30 mei: tijd om te reflecteren
Sluiten