Maannomade
Maannomade Spirituality 24 jan 2022

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 24 t/m 30 januari: workaholic modus on!

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 24 januari

Mars naar Steenbok (t/m 6 maart)

Mars, planeet van passie verhuist naar Steenbok! De komende weken wordt de vurigheid van Mars gedempt door de aardse, nuchtere invloed van Steenbok. Hierdoor zullen de irritaties minder hoog oplopen tijdens discussies en gaan we de passie van Mars inzetten voor de toekomst.

Steenbok als harde werker gebruikt de vurige energie van Mars om werk te verzetten. Tijd om die to-do lijst af te strepen en stappen te gaan zetten om jouw doelen te behalen.

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van 20 januari tot 19 februari: de zon in Waterman

Dinsdag 25 & woensdag 26 januari

Maan naar Schorpioen

De maan, planeet met invloed op ons onderbewustzijn, verhuist naar Schorpioen. Een intens sterrenbeeld die houdt van graven in ons binnenste om jezelf nog beter te leren kennen.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Een fijne uitdaging waaraan je kan meewerken door de komende dagen de stilte op te zoeken en jezelf open te stellen voor wat er door je heen gaat tijdens een mindful momentje. Ook erg waardevol om je razende gedachten eens te stoppen.

Donderdag 27 & vrijdag 28 januari

Maan naar Boogschutter

Waar Boogschutter vaak staat voor avontuur, staat dit vurige sterrenbeeld ook voor passie. Nu de maan verhuist naar dit passievolle sterrenbeeld, is het een goed moment om na te denken of jij elke dag het maximale uit het leven weet te halen?

Heb jij nog genoeg passie in je leven, of zit de sleur er al aardig in? Wat heb jij nodig om elke dag nog meer te genieten? Flink wat vragen, maar Boogschutter helpt je aan antwoorden als je goed naar je hart luistert.

Zaterdag 29 & zondag 30 januari

Maan naar Steenbok + Venus direct in Steenbok (t/m 6 maart)

Een hoop aardse energie vandaag nu zowel Mars, Venus als Maan in dit nuchtere, hardwerkende sterrenbeeld verblijven. Mars (planeet van passie) helpt ons met ons to-do lijstje, de maan (planeet van onderbewustzijn) zorgt voor de juiste mindset en Venus (planeet van liefde) herinnerd ons er aan dat ook relaties werk vereisen.

Must read: Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Een weekend dus waarin je veel verantwoordelijkheid voelt om weer grip te krijgen op datgene dat je wilt bereiken. Niet de meest gezellige tijd, maar wel een paar dagen waarin je veel werk gedaan kan krijgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 24 t/m 30 januari: workaholic modus on!
Sluiten