Maannomade
Maannomade Spirituality 24 aug 2020

De astro-agenda van 24 t/m 30 augustus: tijd om weer op adem te komen

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 24 augustus

Maan nog in Schorpioen

We beginnen de week nog vol emotie wanneer de maan nog in Schorpioen staat. Een laatste dag om het laatste inner work uit te voeren, vroeg naar huis te gaan als je daar behoefte aan hebt en vooral te durven ervaren. De maan in Schorpioen kan best een uitdaging zijn, maar dat is juist ook de kracht om te groeien. Morgen voel je je een stuk beter!

Dinsdag 25 augustus

Maan naar Boogschutter

Een energie om te durven dromen! Door de transitie van maan naar Boogschutter zitten we emotioneel op fijner vaarwater. Boogschutter brengt zowel het vuur terug, als optimisme voor de toekomst. Een goede tijd om te brainstormen, nieuwe projecten op te starten of de eerste lijnen uit te gooien voor een nieuwe samenwerking!

De pit van Boogschutter zorgt voor extra zelfvertrouwen, maar ga niet over grenzen. Boogschutter heeft een duidelijke mening en is niet bang om tegen schenen te schoppen. Door de transitie van de maan kan je hierdoor ineens een stuk feller worden. Tel op tijd tot 10.

Ook lezen: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Donderdag 27 t/m zondag 30 augustus

Maan naar Steenbok

Alhoewel in het toekomst leven erg fijn en optimistisch is, is het niet de beste idee om sh*t gedaan te krijgen. Dankzij de transitie van maan naar Steenbok worden we een stuk serieuzer en zijn dit ideale dagen om de planning weer rond te krijgen.

Emotionele difficulties los je nu niet op, maar probeer je eerder te vergeten door je keihard uit de naad te werken. Alhoewel het lastig is om bij je emoties te komen, is het wel belangrijk om stil te staan bij de stormen die van binnen razen.

Niet de meest fijne vibe om lekker in je vel te zitten, want somberheid en onszelf hard afstraffen liggen op de loer.

Meer astrologie

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
De astro-agenda van 24 t/m 30 augustus: tijd om weer op adem te komen
Sluiten