Maannomade
Maannomade Spirituality 23 nov 2020

De niet-zweverige weekhoroscoop van 23 t/m 29 november: dit kan je verwachten

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 23 november

Maan nog in Vissen

We starten de week nog met de maan in gevoelige Vissen. Naast het feit dat we gevoeliger zijn voor onze emoties, zorgt maan in Vissen er ook voor dat focussen lastig wordt. Als sterrenbeeld met een sterke connectie met dromenplaneet Neptunus, zijn we sneller afgeleid of aan het dagdromen.

Vraag daarom vandaag niet te veel van je zelf, zeker als je thuis werkt. De transitie van morgen maakt de achterstand die je eventueel oploopt weer helemaal goed!

Dinsdag 24 t/m donderdag 26 november

Maan naar Ram

Na de emoties die tijdens maan in Vissen stroomden, zorgt Ram ervoor dat nu het vuurtje weer in ons gaat stromen. Een vurige energie die ervoor zorgt dat we klaar staan om aan de slag te gaan, onze mond open te trekken en te strijden voor de idealen die we voor ogen hebben.

En alhoewel dit een fijne energie is om nieuwe projecten te starten, is dit geen fijne energie om samen te werken. Wanneer de maan in Ram staat hebben we vooral behoefte om alleen aan de slag te gaan en kunnen we sneller geĂŻrriteerd raken wanneer het allemaal net te langzaam gaan.

Lees ook: Waarom astrologie zo ontzettend diep geworteld zit in ons bestaan

Vooral omdat we de stress en irritaties nu niet alleen in onze mind voelen, maar ook in ons lichaam. Blijven ademen en tot 10 tellen dus!

Vrijdag 27 & zaterdag 28 november

Maan naar Stier

Dankzij de transitie van maan naar Stier is het gedaan met de innerlijke onrust die we voelden. Stier laat ons praktisch kijken en zorgt ervoor dat we ons minder gek laten maken door de stress. Alhoewel november nu niet echt het ideale moment lijkt om wat vaker outdoor te zijn, is dat juist tijdens de maan in Stier wel een goed idee.

Ook lezen: Wanneer is het volle maan en wat is de invloed ervan?

Een maanfase die in aards Stier staat zorgt ervoor dat we meer geconnect voelen met de natuur, het buitenleven en al het moois wat de aarde te bieden heeft. Trek dus vooral tijdens je lunch erop uit om even een wandeling te maken en haal komend weekend een frisse neus. En heb je nou echt geen zin om buiten te zijn, dan kan het tuincentrum of een botanische kas een goed alternatief zijn om te connecten met de aarde.

Zondag 29 november

Maan naar Tweelingen

Vlak voor de volle maan verhuist de maan alvast naar luchtige Tweelingen. Tijd om met onze voeten uit de modder te komen en weer op te frissen door gesprekken met interessante mensen. Tweelingen zorgt voor een fijne communicatie flow en de behoefte aan gesprekken. We willen alles weten en zijn meer geĂŻnteresseerd.

Gebruik deze energie om je bijvoorbeeld alvast in te lezen in de volle maan in Tweelingen die komen gaat of spreek alvast af om deze samen met een bestie door te brengen!

More astro vibes 

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
De niet-zweverige weekhoroscoop van 23 t/m 29 november: dit kan je verwachten
Sluiten