Maannomade
Maannomade Spirituality 23 mrt 2020

De niet-zweverige weekhoroscoop van 23 – 29 maart: dít kan je verwachten

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er écht bij wilt houden. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen uit de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 23 maart

Maan nog in Vissen

Met de maan nog in Vissen is het een goede dag om alleen de taken met een hoge prioriteit uit te voeren. Door de versterkte emoties is je concentratie all over the place, dus plan extra tijd in voor de dingen die je echt af moet krijgen.

Must read: De zon staat de komende weken in Ram: dít kan je verwachten

Dinsdag 24 maart t/m donderdag 26 maart

Nieuwe maan in Ram

De popelende vibe van maan in Ram helpt je om te knallen, maar met de energie van de nieuwe maan krijgt deze pas echt kracht. De nieuwe maan staat voor een nieuw begin, een nieuwe maancyclus en een nieuw moment om actie te ondernemen. En omdat zowel de maan als de zon tijdens nieuwe maan in hetzelfde sterrenbeeld staat, worden we nu wel echt gedwongen om aan de slag te gaan.

Met de nieuwe maan in Ram wordt dit zeker een goed begin, want Ram is kei in het starten van nieuwe projecten! Een goed moment om te gaan brainstormen over nieuwe projecten die je wilt lanceren, een nieuwe side-business die je wilt starten, beginnen aan een gezonde gewoonte of die ene reis die je graag wilt boeken. Wat je ook wilt doen, wilt starten of van droomt, schrijf het op!

Lees ook: Matchen jullie sterrenbeelden? Zo gebruik je astrologie om je relatie te verbeteren

Schrijf je gedachten uit, hoe onbelangrijk ze ook lijken want juist door ze op papier te zetten maak je een eerste stap om ze realistisch te maken. Ze staan al op papier, dus het eerste zaadje is al gepland. Tijd om de komende maand verder te dromen en de eerste stappen te ondernemen.

Vrijdag 27 maart t/m zondag 29 maart

Maan in Stier

Met de maan in Stier zijn we op zoek naar stabiliteit en comfort. Fijn na de energie van nieuwe maan… Geen gekke risico’s of spannende afspraken maar weten wat er op de planning staat. Gun jezelf om eens lekker te koken, want met Stier word je een echte fijnproever. Die weet wel wat goed leven is!

Meer astrologie?

 

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
De niet-zweverige weekhoroscoop van 23 – 29 maart: dít kan je verwachten
Sluiten