Maannomade
Maannomade Spirituality 23 aug 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 23 t/m 29 augustus: een bewogen week

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Alhoewel je emoties en gedachten misschien all over the place zijn, krijgen we de komende maand wel een stuk meer orde in ons hoofd nu de zon verhuist naar praktische Maagd.

De zon heeft invloed op ons algemene gedrag en in Maagd zullen we een stuk minder spullen laten slingeren. Maagd maakt ons een stuk verantwoordelijker, waardoor we nu éindelijk die grote klussen gaan afmaken en we behoefte krijgen aan het opruimen van de kasten. Perfect voor eventuele vrije dagen of als de lockdown er weer aan komt…

Maandag 23 augustus

Maan nog in Vissen

De nieuwe week begint en we zijn zeker nog aan het bijkomen van de hoogtepunten van gisteren die een beetje tegenstrijdig zijn. De maan staat nog een laatste dag in Vissen waardoor we ons emotioneler en vermoeider kunnen voelen en het liever rustig aan doen.

Daarnaast zorgt juist de zon in Maagd ervoor dat we qua gedrag juist aan de slag willen met de praktische taken die we vooruit schuiven. Probeer daarom om een gulden middenweg te vinden en kijk of je praktische taken kan gebruiken om je emoties een plekje te geven.

Dinsdag 24 t/m woensdag 26 augustus

Maan naar Ram

Na het verwerken van de emoties, zijn we klaar voor actie! De maan verhuist naar een vurig en energiek sterrenbeeld en dat matcht wel lekker met de praktische zon. Komende dagen zijn goed om de handen fysiek uit de mouwen te steken, want je hebt dankzij Ram energie voor 10 en krijgt hierdoor een goede uitlaatklep voor alle irritaties die opbouwen.

Zet je gedachten op nul en streep je to-do lijstje af, maar zorg er wel voor dat het leuke taken zijn. Dankzij passievolle Ram heb je vooral behoefte om energie te steken in dingen die je hart blij maken, dus laat de stomme taken maar even liggen voor vrijdag…

Waarom je intenties wilt zetten bij de volgende nieuwe maan

Vrijdag 27 & zaterdag 28 augustus

Maan naar Stier

Waar we met de maan in Ram vooral zin hadden om dingen te doen die ons hart sneller laat slaan van passie, hebben we met de verhuizing naar Stier juist extra behoefte aan de saaie taken. Hoe langdradig het werk ook is dat gedaan moet worden, want dankzij Stier komt de taak wel af zolang het zorgt voor zekerheid in de toekomst of extra geld in het laatje brengt.

Een wat saaier weekend, maar wel één met een fijne tegenhanger. Stier laat ons namelijk inzien dat we het harde werken wel moeten belonen met vrije tijd of een nieuw duurzaam item waar we blij van worden… Daar gaat je salaris!

Tuinieren volgens de fases van de maan: hoe doe je dat?

Zondag 29 augustus

Maan naar Tweelingen

Na de easy energie van Stier brengt Tweelingen weer leven in de brouwerij. Een luchtige energie die graag mentaal geprikkeld wordt. Geen saaie energie dus en zeker geen tijd om hard aan het werk te gaan met stomme verantwoordelijkheden.

Wel een energie die zich voedt met nieuwsgierigheid, naar alle mogelijkheden en verhalen van de wereld. Onze social skills worden gevoed en we kunnen makkelijker een gesprek aanknopen. Breng daarom luchtigheid mee in de energie die je uitstraalt.

Zie het leven als een avontuur om te ontdekken en ga dingen doen die je nieuwsgierig maken (zoals het Tropenmuseum bezoeken!) en plan vooral thee-tijd in om lekker te connecten. Geen zware taken vandaag, want de luchtige en flexibele energie van Tweelingen kan ervoor zorgen dat je minder goed kan concentreren…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 23 t/m 29 augustus: een bewogen week
Sluiten