Maannomade
Maannomade Spirituality 22 nov 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 22 t/m 28 november

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 22 & dinsdag 23 november

Maan naar Kreeft

We starten de week met de maan in Kreeft die de zorgende kant van ons naar voren brengt. De maan met invloed op onze emoties en onderbewustzijn voelt zich thuis in warme Kreeft waardoor we de maanenergie extra sterk voelen.

Onze emoties en intuïtie zijn hierdoor sterker waardoor we in gesprekken goed aanvoelen wat de ander nodig heeft. Extra goed om daarom de komende dagen in te checken bij mensen die dichtbij staan, want de winterdip ligt op de loer.

De wetenschap is om: we slapen écht slechter bij volle maan

Woensdag 24 t/m vrijdag 26 november

Maan naar Leeuw + Mercurius naar Boogschutter

Waar de afgelopen dagen dankzij Kreeft een grote focus hadden voor de mensen om ons heen, is het de overgang van maan naar Leeuw die ervoor zorgt dat we de aandacht weer gaan herpakken. Met de maan in Leeuw hebben we meer behoefte aan aandacht, gezien worden en aan het hebben van plezier.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Een goed idee dus om de kantoortuin eens op stelten te zetten en een grap uit te halen, die ene collega aan het lachten te maken of om de goede grappen te vertellen. Niet alleen goed voor de werksfeer, maar ook voor jouw ego! Het maken van grappen en jezelf uiten zal daarnaast de komende weken ook een stuk beter gaan dankzij de overgang van Mercurius naar Boogschutter.

Mercurius als planeet van communicatie en nadenken maakt ons dankzij Boogschutter een stuk expressiever waardoor we de drang voelen om onszelf te uiten. Niet langer meer een muurbloempje, maar iemand waar rekening gehouden mee mag worden omdat jij je nu een stuk sneller je grenzen zal aangeven…

Zaterdag 27 & zondag 28 november

Maan naar Maagd

Na plezierige en enthousiaste dagen toen de maan in Leeuw stond, gaan we ons meer naar de achtergrond trekken nu de maan in aardse Maagd komt te staan. Maagd heeft geen zin in drama of irritante afleiding en focust zich daarom graag op de praktische zaken.

Hierdoor zal je de realiteit sterker voelen en ook de verantwoordelijkheden die daarmee komen. Geen zorgeloos weekend wellicht, want je kan druk gaan voelen om bepaalde zaken te gaan afronden. Geef er aan toe en gebruik juist de efficiënte van Maagd om dit zo snel mogelijk af te ronden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 22 t/m 28 november
Sluiten