Maannomade
Maannomade Spirituality 22 mrt 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 22 t/m 28 maart: dit kan je verwachten

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 22 maart

Maan nog in Kreeft

De maan in Kreeft kan ervoor zorgen dat vandaag een stuk intenser zal voelen. De maan met invloed op onze emoties en onderbewustzijn, versterkt het zorgzame karakter die Kreeft met zich mee brengt. Hierdoor voelen we onze emoties sterker en komt het een stukje harder binnen.

Alhoewel de dag hierdoor zwaar kan voelen, brengt het ook positiviteit met zich mee. Een mooi moment om vandaag mindfullness te oefenen om bewust te worden van de emoties die diep van binnen zitten. Sta dus eens vaker stil bij wat je doet en voel waar jij behoefte aan hebt. De dagen met de maan in Kreeft zijn namelijk de dagen om extra aandacht aan jezelf te besteden. #selfcare!

Dinsdag 23 t/m donderdag 25 maart

Maan naar Leeuw

Na de intense dagen waarbij de maan in Kreeft stond, verhuist ze nu naar enthousiaste Leeuw. Leeuw brengt weer vuur en passie met zich mee en zorgt ervoor dat we weer een stuk vrolijker worden. In Leeuw voelt de maan zich spontaan en levend waardoor we ook een stuk vrolijker de dag door komen.

Maak hier vooral gebruik van en geniet van de momenten die je met andere mensen kan delen. Want alhoewel we een stuk fijner in ons vel zitten, zal dit nog beter zijn wanneer we de mooie momenten delen met anderen om ons heen.

Vrijdag 26 & zaterdag 28 maart

Maan naar Maagd

Vlak voor het weekend verschuift de maan naar Maagd, een sterrenbeeld dat ons een stukje kritischer maar ook georganiseerder maakt. Maagd helpt ons om de details te zien om direct met de problemen aan de slag te kunnen. Erg fijn om de werkweek af te sluiten, want zo weet je zeker dat jij je werk goed achterlaat om het weekend in te luiden.

Maagd is niet bepaald een feestbeest, en in Covid-tijd maakt dat natuurlijk ook niet uit. Gebruik daarom deze dagen om vooral je administratie in orde te brengen, je belastingaangifte te doen of om voor jezelf nieuwe plannen uit te werken. Extra handig omdat je dankzij Maagd een stuk beter het overzicht kan bewaren.

Zondag 28 maart

Maan naar Weegschaal + Volle maan in Weegschaal

De volle maan in Weegschaal helpt ons om weer te bepalen wat we nou echt belangrijk vinden. In ons drukke leven worden we afgeleid en de volle maan is het perfecte hoogtepunt om stil te staan bij het leven dat je nu leidt. Een mooie reflectie om na te gaan hoe het op dit moment met je gaat. Zorg je goed voor jezelf of verlies je de controle hierin? Weegschaal is als sterrenbeeld een denker en maakt ons bewust van onze positie.

Alhoewel het soms voelt alsof je geleefd wordt, ben jij alsnog degene die zelf jouw keuzes maakt. Weegschaal laat ons tijdens de volle maan zien waarbij we meer voor ons zelf moeten kiezen om onze eigen grenzen te bewaken. Een mooie maan die inzichten geeft, mits je bij dit hoogtepunt stilstaat. Goed idee dus om die ene yoga les te plannen of toch de meditatie er maar weer bij te pakken.

Luistertip!

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 22 t/m 28 maart: dit kan je verwachten
Sluiten