Maannomade
Maannomade Spirituality 22 jun 2020

Astrologie-agenda van 21 t/m 29 juni: dit kan je verwachten de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 22 juni

Maan nog in Kreeft

Vandaag staat de maan nog in Kreeft! Kreeft versterkt de maanenergie en zorgt daarbij dat we onze emoties en intuïtie sterker voelen dan we zouden willen. Door de extra maanenergie heb je meer behoefte aan rust, een maskertje of een fijne massage. Een goede dag om niet te veel van jezelf te vragen en binnen je eigen comfortzone te blijven.

Zeg vooral ‘daar kom ik nog op terug’ op lastige vragen die je krijgt zodat je deze tijdens de maan in Maagd (vanaf donderdag) rationeel kan beantwoorden. De maan in Maagd kan je namelijk ook onzeker maken, waardoor zelfsabotage op de loer ligt… Geen beslissingen maken dus!

Dinsdag 23 juni & woensdag 24 juni

Maan naar Leeuw

Een leeuwenmaan! Een fijne maan om jezelf weer terug te vinden in je lichaam, maar ook in je eigen vertrouwen. Tijdens maan in Kreeft werden we emotioneel flink op de proef gesteld. Schud die dagen dus vooral lekker van je (wilde manen) af en ga shinen.

Vind je ook leuk: Dit is waarom je je niet herkent in je sterrenbeeld

Tijdens maan in Leeuw durven we meer, zien we meer kansen en liggen we ook net wat lekkerder in de groep. Niet alleen omdat je grapjes vandaag net wat grappiger zullen zijn, maar ook omdat we meer getrokken worden naar connectie. Draag vandaag vooral die ene kekke zonnebril of experimenteer eens met je make-up. Je mag gezien worden!

Donderdag 25 juni & vrijdag 26 juni

Venus direct in Tweelingen

De retrograde van Venus is voorbij! De vervelende exen, slechte vrienden of irritante mensen die jouw geduld en communicatie de laatste weken op de proef hebben gesteld, zullen je hopelijk de komende tijd niet meer lastig vallen. Pas volgend jaar december zal Venus ons weer op de proef stellen tijdens haar retrograde.

Ze vervolgt vanaf vandaag haar reis in Tweelingen en brengt weer luchtigheid in relaties. Ga weer genieten van de mogelijkheid om een terrasje te pakken of om uit eten te gaan, klets over de koetjes en kalfjes en als je single bent is dit een goede tijd om eens om je heen te scharrelen.

Ook lezen: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Maan naar Maagd

Waar we de afgelopen dagen ons niet echt druk konden maken over de verantwoordelijkheden die we hebben, worden we tijdens de maan in Maagd met de neus op de feiten gedrukt. Niet de emotie maar juist de praktische zaken krijgen de komende dagen extra aandacht. En dat was eigenlijk ook wel nodig. Check daarom vooral je administratie, kijk naar hoe je kan beginnen met sparen of maak een aantal to do lijstjes waar je de komende tijd op kan focussen.

Omdat Maagd ons ook meer oog voor detail geeft en kritischer maakt, kunnen we ook best hard voor onszelf zijn. Maagd legt de lat liever altijd net wat hoger en dat kan de komende dagen best problemen geven. Focus je daarom niet te veel op de resultaten maar ook alles wat je leert op de weg er naar toe.

Zaterdag 27 juni & zondag 28 juni

Mars naar Ram

Phoe! De komende dagen kan je een stuk pittiger zijn! Mars is een vurige planeet die zich goed thuis voelt in de vurige energie van Ram. Vuur met vuur is natuurlijk nog meer vuur en dat betekent in de kosmos veel actie, maar ook ongeduld wanneer het niet snel genoeg gaat.

Onze lontjes kunnen wat korter worden en tijdens confrontaties lopen de emoties sneller op dan we verwachten. Mars heerst namelijk niet alleen maar over onze instinctieve reacties, maar ook over de manier waarop we confrontaties oplossen. Het wordt niet voor niets de planeet van de oorlog genoemd… Maar ach, juist de ruzies kunnen jullie weer een stukje dichter bij elkaar brengen. Want Mars en Ram versterken elkaars passie. Een goede tijd om dus extra tijd te besteden aan je hobby of een levensdoel, of aan de liefde.

Must read: Wetenschapper én astrologe: een interview met Bedrock’s astrologe Maannomade

Want die vurige passie tussen een koppel kan Mars in Ram de komende weken ook zeker gaan versterken in de liefde. Tijd om te experimenteren in bed, met je geliefde of juist met een nieuwe liefde…

Maan naar Weegschaal

Maan in Weegschaal, betekent sociale energie! In Weegschaal wordt ons onderbewustzijn gestuurd naar vrede en balans. Door de transitie van Mars naar Ram niet goed om te praten over lastige beladen onderwerpen met de mensen om ons heen, maar juist wel om lekker samen te zijn met de mensen die je mist. Want naast dat dagen met maan in Weegschaal normaal gesproken perfect zijn om issues op te lossen, is dit nu vooral het moment om te connecten en juist samen dingen te ondernemen.

Vooral het bezoeken van musea, historische plekken in de stad of een prachtige hortus botanicus zullen jullie goed doen. Het oog wil natuurlijk ook wat!

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astro vibes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Astrologie-agenda van 21 t/m 29 juni: dit kan je verwachten de cosmos
Sluiten