Maannomade
Maannomade Spirituality 21 dec 2020

Dit is dé niet-zweverige weekhoroscoop van 21 t/m 27 december

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 21 december 202o

Mercurius en Zon naar Steenbok

Een dubbele transitie van twee grote planeten die ons allebei forceren om aan de slag te gaan met werk, onze ambities en verantwoordelijkheden!

Mercurius, planeet van communicatie en analyse zorgt in Steenbok ervoor dat we een stuk makkelijker kunnen nadenken en analyseren waarbij we rationeel gaan denken in plaats van onze emoties en angsten een rol laten spelen. Een fijne energie waarbij we eindelijk energie (en tijd!) hebben om onze ideeën naar de praktijk te brengen.

Lees ook: Een astroloog vertelt: dít is de invloed van je sterrenbeeld op je mentale staat

Start de week daarom met een goede brainstormsessie om goed na te denken waar je de komende weken nog tijd en aandacht aan wilt besteden, want met Mercurius in Steenbok is dit de beste tijd om aan grote belangrijke projecten te werken. Zeker als die energie ook versterkt wordt door de Zon die ook in Steenbok staat. Zontransities zorgen ervoor dat we naast een mentale instelling (door Mercurius) ook qua karakter Steenboktrekjes gaan overnemen.

De typische Steenboktrekjes zijn bijvoorbeeld dat je een stuk serieuzer bent en je gemotiveerd bent om alles uit je carrière of studie te halen. Geen tijd om achterover te leunen, want je voelt de druk om het goed te doen en te zorgen voor een veilige toekomst. Maar met deze druk komt ook een stuk stress die we onszelf opdragen, waardoor de komende weken een zware lading kunnen krijgen. Denk goed om jezelf!.

Dinsdag 22 december

Maan naar Ram

Vlak voor Kerst maakt de maan zijn transitie naar Ram, een sterrenbeeld dat ervoor zorgt dat je actiever wordt, impulsiever en een stukje vuriger waardoor je letterlijk voelt dat je leeft. De maantransities hebben voornamelijk emotioneel invloed op ons en dankzij Ram zullen we ons een stuk vuriger, maar ook gefrustreerder voelen.

Bij een positieve uiting, wanneer je niet onder druk staat, zorgt Ram voor leven in de brouwerij en dat we altijd in de startblokken staan om te starten met een nieuw project. Als initator worden we enthousiast van het idee dat we een nieuw pad in kunnen slaan, dus kijk vooral waar je de dagen voor Kerst nog aan kan beginnen.

Maar onder stress zorgt Ram ervoor dat we ook een stuk agressiever overkomen, sneller geïrriteerd raken en gehaast worden, vooral als de vuur en passie niet kan stromen. Zorg op tijd voor een goede afleiding, bijvoorbeeld door te sporten onder de lakens, want ‘baby it’s cold outside’…

Donderdag 24 december

Maan naar Stier

Op Kerstavond verhuist de maan naar Stier, een sterrenbeeld dat ons laat genieten. Of je nou wel of niet Kerst viert, met de maan in Stier zal het eten nog lekkerder proeven en het gezelschap om je heen nog fijner zijn in gezelschap waarin je je veilig voelt.

Ook leuk: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

We worden relaxeder, maken ons niet zo druk om stress en zijn vooral met ons eigen ding bezig in plaats van de ellende om ons heen. Met de maan in Stier zijn het goede dagen om lekker lang in je bed te blijven liggen, een fijne wandeling buiten te maken of om te genieten van de fijnste dingen in het leven, zoals die mooie lingerie die je bewaart voor speciale dagen. Het is altijd een speciale dag, dus draag al het moois dat je bewaard voor ‘die ene dag’ want de maan in Stier zal ook je sensualiteit versterken.

Zaterdag 26 december

Maan naar Tweelingen

Ah, de maan in Tweelingen zorgt weer voor wat leven in de brouwerij! Dankzij de maan in Tweelingen worden we flexibeler, hebben behoefte aan sociaal contact en zijn in voor plezier! Een fijne energie die zorgt voor luchtigheid, grappen en vooral goede gesprekken zonder een zware lading.

Want als het aan Tweelingen ligt, worden het vooral niet te serieuze dagen. Ga die gesprekken aan op veilige afstand en stel jezelf ook vooral open voor mensen die je minder goed kent, want zelfs al ben je van nature een muurbloempje, ook jij zal meer gaan kletsen wanneer de maan in Tweelingen staat!

Pas wel op voor roddelen, want door al het kletsen komen ook negatieve onderwerpen op tafel die niet altijd ten goede komen…

More astro vibes 

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Dit is dé niet-zweverige weekhoroscoop van 21 t/m 27 december
Sluiten