Maannomade
Maannomade Spirituality 21 sep 2020

Astro-agenda van 21 t/m 27 september: dit hebben de sterren in petto

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 21 september

Maan naar Boogschutter

Tijd voor een spontane energie wanneer de maan naar Boogschutter verhuist. Een goede start van de week, want niet alleen beginnen we deze optimistisch, maar ook met de kracht om dicht bij ons zelf te willen blijven.

Als avonturier zorgt Boogschutter ervoor dat we mentaal sterker in onze schoenen staan, meer energie hebben en vooral ons eigen plan willen trekken. Hierdoor is het een stuk lastiger om de dagelijkse taken af te krijgen, maar is het vooral goed om na te denken waar jij in het leven naar toe wilt.

Wat staat er op jouw bucketlist, hoe kan jij je dromen realiseren en welke waarden vind jij nou echt belangrijk in het leven?

Dinsdag 22 september

Zon naar Weegschaal van 22 september tot 21 oktober

Helaas markeert de transitie van zon naar Weegschaal altijd het einde van de zomer. Wellicht nog een paar lekkere dagen maar de beste tijd hebben we toch wel achter de rug. Alhoewel de zomer altijd een positieve vibe met zich mee brengt, brengt het ook meer onrust met zich mee.

Meer drama, meer alcohol, veel van huis en veel te doen. Tijd om daar met de transitie van zon naar Weegschaal meer harmonie in te brengen. Als luchtteken stimuleert Weegschaal ons met name mentaal. Geen heftige emoties die dus de hoek om komen kijken, maar wel meer interne onrust door de dingen die we ervaren.

Weegschaal maakt ons socialer waardoor we beter connecten met de mensen om ons heen. We doen de komende weken daarom liever dingen samen dan alleen en beseffen hoe belangrijk sommige mensen om ons heen zijn. We zijn empathischer maar kunnen ons ook meer open stellen naar anderen. Een goede tijd voor diepe gesprekken, om te connecten en onzekerheden te bespreken. No judgement tijdens het seizoen van Weegschaal!

Woensdag 23 t/m vrijdag 25 september

Maan naar Steenbok

Tijd om in de werkmodus te komen. De transitie van maan naar Steenbok maakt ons een stuk ambitieuzer. Stippel voor jezelf uit waar jij de komende dagen aan wilt werken. Welke targets wil jij halen, waar wil je naartoe de komende dagen en hoe kan je dat bereiken?

Ook interessant: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Door de carrièrefocus die we van Steenbok krijgen, worden we emotioneel ook een stuk praktischer. Geen hoge emoties, maar eerder een gedempt gevoel. Hierdoor kunnen de dagen zelfs een stuk depressiever voelen. Zorg daarom voor voldoende afleiding naast het harde werken, om ook nog te kunnen genieten.

Zaterdag 26 september

Maan naar Waterman

Met de maan in Waterman belooft het een verrassend weekend te worden! We hebben meer behoefte aan creativiteit, vrijheid en afwisseling wanneer de maan in Waterman staat. We willen onze eigen weg bewandelen en vooral geprikkeld worden om te groeien.

Bezoek daarom vooral dit weekend musea, plan een workshop in of ga eens fijn een middag tekenen. The sky is the limit, maar alleen als de routine niet te saai wordt. Geen weekend om thuis te hangen dus!

Meer astro vibes 

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Astro-agenda van 21 t/m 27 september: dit hebben de sterren in petto
Sluiten