Maannomade
Maannomade Spirituality 21 jun 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 21 t/m 27 juni: een week vol hoogtepunten

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Er staat ons een week vol hoogtepunten te wachten waarbij we niet alleen een nachtje gaan piekeren dankzij de volle maan, maar ook nog eens werken aan ons zelfvertrouwen!

Maandag 21 juni

Maan nog in Schorpioen + Zon naar Kreeft

Vandaag hebben we twee invloeden die een grote rol spelen. Als eerst staat de maan, planeet met invloed op onze emoties en communicatie nog in Schorpioen waardoor we geneigd zijn om ons meer terug te trekken vandaag van alle prikkels. Daarnaast verhuist ook de zon naar Kreeft.

De wetenschap is om: we slapen écht slechter bij volle maan

De zon heeft invloed met hoe we ons algemeen gedragen en het leven ervaren en in Kreeft ervaren we vooral veel warmte vanuit de familie! Als echte huismuts zorgt Kreeft ervoor dat we de komende weken vooral zin hebben om lekker thuis te blijven in plaats van spontane uitjes te plannen.

Ondanks deze invloeden is vandaag ook de langste dag van het jaar, dus zou het zonde zijn om de laatste avonduren niet optimaal te gebruiken. Blijf daarom in de Kreeft sferen (en lekker coronaproof!) en blijf lekker lang tafelen in je tuin, op het balkon of gewoon op de bank met gezelschap van de mensen die dichtbij je staan.

Dinsdag 22 & woensdag 23 juni

Maan naar Boogschutter

Vlak voor de volle maan maakt de maan ons klaar voor zijn energie. Boogschutter brengt een positieve energie die klaar is om de wereld te ontdekken. Dankzij Boogschutter nemen we nieuwe kennis makkelijker op, maar zijn we ook geneigd om meer voor onszelf op te komen. Gebruik de dagen vlak voor de nieuwe maan goed.

Want het zijn niet alleen de laatste avonden om goed te slapen, maar ook de laatste dagen om na te denken wat jij achter je wilt laten tijdens de volle maan. Begin alvast met reflecteren, want dat scheelt een hoop gepieker tijdens de nacht…

Een volle maan ritueel om alles uit de kracht van de maan te halen

Donderdag 24 juni

Volle maan in Boogschutter en later Maan naar Steenbok

Volle maan tijd! Volle maan is het hoogtepunt waar we maandelijks toch een beetje naar uit kijken. Alhoewel we vaak ervaren dat we emotioneler zijn en slechter slapen, is het spiritueel gezien het beste moment om het verleden los te laten. Deze volle maan staat in het teken van Boogschutter die ons uitdaagt om vaker voor onszelf op te komen.

Boogschutter spreekt namelijk altijd de waarheid, ongeacht of het sociaal wenselijk is of niet. Een goed moment om na te denken hoe jij jouw grenzen bewaakt en hoe jij je uitspreekt als deze overschreden worden. Daarnaast een moment om na te denken over de grenzen die jou tegenhouden, want wat houdt jou tegen om alles uit het leven te halen en je horizon te verbreden?

Boogschutter daagt je uit om je open te stellen voor alle kennis en prikkels die de wereld te bieden heeft, want er is nog veel te ontdekken… Zeker als je net als Boogschutter meer lak krijgt aan de ‘norm’.

Na de volle maan verhuist de maan snel naar Steenbok waar we de mogelijkheid krijgen om dit hoogtepunt te laten bezinken. Alhoewel het dealen met emoties niet de sterkste kant is van dit aardse, serieuze teken heeft hij zo zijn manieren om ze te verwerken.

Steenbok gaat namelijk praktisch hard aan het werk om het emotioneel te verwerken. Sta er daarom niet van versteld als je ineens hard gaat werken, lange uren maakt of het hele huis gaat schoonmaken…

Zaterdag 26 juni

Maan naar Waterman

Na het harde werken met de maan in Steenbok, is het juist luchtteken Waterman die ervoor zorgt dat we weer leven in de brouwerij gaan brengen. Waterman zorgt voor saamhorigheid en een energie die we graag delen met anderen om ons heen.

Een goed moment om te filosoferen over de betekenis van de volle maan met gelijkgestemden, want dankzij Waterman zal ons brein de komende dagen wat overuren gaan maken.

Zondag 27 juni

Venus naar Leeuw

Als start van de zomer verhuist Venus de komende weken naar Leeuw. Niet alleen leuk voor de jarigen die maand, maar ook voor ons. Liefdesplaneet Venus heeft namelijk niet alleen invloed op onze relaties, maar ook op hoe we naar schoonheid kijken. Als krachtige Leeuw brengt dit stoere teken meer zelfvertrouwen met zich mee waardoor we de komende weken extra aandacht besteden aan de relatie die we met onszelf hebben.

Tijd om in jouw kracht te gaan staan en van elke cel in je lichaam te houden. Niet alleen goed voor jouw eigen zelfvertrouwen, maar ook een leuke boost voor je relatie!

Luistertip! 🎧

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 21 t/m 27 juni: een week vol hoogtepunten
Sluiten