Maannomade
Maannomade Spirituality 20 sep 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 20 t/m 26 september: een week vol transities

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 20 september

Volle maan in Vissen

De laatste dag met de maan nog in Vissen en de eerste dag van een nieuwe week. De volle maan in Vissen is zowel het hoogtepunt van de week als de start van de week. De maan heeft invloed op onze emoties en tijdens de volle maan zullen we deze meer gaan voelen dan we normaal al doen.

De wetenschap is om: we slapen écht slechter bij volle maan

In het gevoelige sterrenbeeld Vissen zullen we ons bewuster worden van wat er om ons heen gebeurt en waar we zelf mee zitten. Alle rauwe gedachten die we een tijd hebben weggestopt zullen tijdens de volle maan omhoog komen, dus wees niet verbaasd als je vandaag best emotioneel of flink vermoeid kan zijn.

Een goede dag dus om eerder naar huis te gaan en wat extra slaap te pakken omdat je tijdens de volle maan ook intenser zal dromen!

Dinsdag 21 september

Maan naar Ram

Na de volle maan zal de transitie van vandaag ervoor zorgen dat we extra energie krijgen. Het vurige sterrenbeeld Ram is perfect om de indrukken van de volle maan te verwerken door middel van inspanning. Sloof jezelf eens extra uit tijdens het sporten of kijk waar jij een half uurtje extra beweging in kan plannen.

Samen sporten met je geliefde onder de lakens telt ook als emotionele uitlaatklep!

Woensdag 22 september

Zon naar Weegschaal

Tijd voor een grote transitie. Nu de zon verhuist naar Weegschaal komen we in een nieuw seizoen terecht. De zon staat voor ons ego en het moment waarin we ons bevinden. Nu de Zon komende 4 weken in Weegschaal zal blijven staan, hebben we behoefte om de balans weer te vinden.

Onder andere de balans in huis nu de dagen steeds langer donker zullen zijn. Tijd om eens te kijken waar je huis weleens een opfrisbeurt kan gebruiken. Dankzij creatieve en luchtige Weegschaal weet je komende weken alles uit tweedehands koopjes te halen om je interieur of kledingkast een duurzame boost te geven.

Donderdag 23 t/m zaterdag 25 september

Maan naar Stier

Een week vol transities, dus tijd om op adem te komen nu de maan in sterrenbeeld staat dat het graag rustig aan doet. Stier is een praktisch sterrenbeeld en zorgt ervoor dat we extra behoefte hebben aan stabiliteit en graag willen weten wat er komen gaat.

Plan de komende dagen goed in zodat er geen onvoorspelbare dingen je hoofd onrustig kunnen maken of neem je financiën eens onder de loep en maak een spaarplan zodat je een financieel doel voor ogen hebt.

Planning is key wanneer de maan in Stier staat!

Zondag 26 september

Maan naar Tweelingen

De transitie naar Tweelingen brengt weer een luchtige en sociale vibe in ons leven. We worden meer geprikkeld en zoeken ook bewuster naar prikkels. Je kan je hierdoor een tikkeltje rusteloos voelen en kan het lastiger zijn om grote beslissingen te nemen. Plan je weekend daarom chill in en zorg voor veel afwisseling.

Verveel jij je dit weekend? Dankzij de open minded instelling van Tweelingen is dit een perfect moment om je kledingkast over hoop te halen en nieuwe combinaties te maken die je anders nooit zal dragen. Wedden dat je echt geen nieuwe kleding nodig hebt, maar juist inspiratie voor nieuwe combinaties?

Luistertip! 🎧  Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 20 t/m 26 september: een week vol transities
Sluiten