Maannomade
Maannomade Spirituality 20 jul 2020

De niet-zweverige weekhoroscoop van 20 t/m 26 juli: dít kan je verwachten

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 20 juli & dinsdag 21 juli

Nieuwe maan in Kreeft en later Maan naar Leeuw

Nog even ervaren we de nieuwe maan in Kreeft. Een nieuwe maan is een nieuw begin om te groeien. Het groeithema staat vandaag in Kreeft en die maakt ons duidelijk dat we niet weg moeten lopen van onze emoties en de onzekerheden die we liever wegstoppen.

Kreeft voelt alles extra sterk, de prikkels die ze ontvangt, de onrust van binnen en de emoties die maar blijven boven borrelen. Waar we geneigd zijn om ze weg te stoppen, te negeren en te overbluffen maakt de nieuwe maan ons bewust dat we er niet tegen kunnen vechten.

Ook lezen: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Hierdoor kan het best een heftige nieuwe maan worden, zeker als je er goed in bent om emoties te negeren. Als je merkt dat je de neiging hebt om bezig te blijven met prikkels van je telefoon of tv, ga dan vooral even een rondje buiten lopen of een stuk fietsen om ontspannen je hoofd leeg te maken.

Later op de dag verhuist de maan naar Leeuw die er de komende dagen voor zorgt dat we na het heftige weekend weer wat optimistischer worden. Een luchtige energie om weer adem te halen na de ervaringen van de nieuwe maan…

Woensdag 22 juli t/m vrijdag 24 juli

Zon naar Leeuw

Tijd om plezier te maken, want door de transitie van zon naar Leeuw kruipen we uit ons holletje. Zon heeft invloed op ons basiskarakter, de manier waarop we ons gedragen. Dit in tegenstelling tot de maan die invloed heeft op onze emoties en ons onderbewustzijn.

Met een zontransitie komen we onbewust in een andere mindset terecht. De Leeuwenmindset is een hele fijne om deze zomer ondanks de Covid-maatregelen toch alles uit de zomer te kunnen halen. Leeuw maakt ons trotser en geeft meer zelfvertrouwen.

Vind je vast ook interessant: Retrogrades, wat zijn het eigenlijk? Een astroloog legt uit (plus survivaltips)

Tijd om te genieten van de zomer met een grote statement zonnebril, lekker netwerken of afspreken met nieuwe mensen en vooral alle borrels aflopen. We praten tijdens zon in Leeuw ronduit, durven meer en positioneren onszelf meer in de belangstelling. Letterlijk stralen en niet te missen.

Niet omdat Leeuw nou zo’n groot zelfvertrouwen heeft, maar dat beetje wel gebruikt om onzekerheden mee te overbluffen. En dat kan makkelijk omslaan in drama wanneer je je er niet bewust van bent. Want de durf van Leeuw zorgt er ook voor dat je je meer gaat uitspreken, ook de dingen die je normaal voor je houdt…

Maan naar Maagd

Qua doen komen we meer los, maar de transitie van maan naar Maagd duwt ons nog even in een saai ritme. Net als onze emoties, want die zullen we door de transitie naar Maagd bewust meer naar de achtergrond schuiven om de focus te leggen op de praktische dingen.

Gebruik daarom deze dagen vooral om nog veel gedaan te krijgen, werk wat langer door (concentratie voor 10!) en organiseer je mailbox. Dat maakt het niet alleen later makkelijker om alles te vinden, maar is nu ook erg satisfying. Maagd houdt van organisatie.

Zaterdag 25 juli & zondag 26 juli

Maan naar Weegschaal

Een transitie van maan naar Weegschaal in het weekend is perfect voor gezellige uitjes en bijpraten met vrienden of familie. Weegschaal maakt ons emotioneel bewust dat er naast carrière en de zaken op orde houden, nog iets heel belangrijks is: de connecties die we om ons heen leggen.

Tijd dus om dit weekend bewust dingen samen te doen, zonder onnodige afleidingen. Pure connectie, lekker gieren en een beetje roddelen door de Zon in Leeuw…

Meer astrologie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De niet-zweverige weekhoroscoop van 20 t/m 26 juli: dít kan je verwachten
Sluiten