Maannomade
Maannomade Spirituality 20 jan 2020

De niet-zweverige weekhoroscoop van 20 tot 26 januari: een sociale week

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 20 januari & dinsdag 21 januari

Maan in Boogschutter

We beginnen de week vol energie met de maan in Boogschutter. Boogschutter’s maanenergie is enthousiast en heeft volop ideeën. We willen erop uit, niet stil zitten maar juist kennis vergaren. Perfect om meetings in te plannen, maar keep it short. Of om juist de boeken open te slaan, want er valt altijd bij te leren.

Zon in Waterman

Met de transitie van zon naar Waterman is het tijd om verwachtingen en sociale druk te laten vieren en ons eigen plan te trekken. Deze free spirit wil verder komen, zoekend naar vrijheid maar ook naar manieren om de wereld een stukje mooier te maken. En zeker niet alleen, want samen met anderen gelijkgestemde spirits kan je mooi werk verrichten.

Woensdag 22 januari & donderdag 23 januari

Maan in Steenbok

Met de maan in Steenbok worden we ons bewust van onze verantwoordelijkheden. Dagdromen is fijn maar er is genoeg werk dat gedaan moet worden.

Must read: TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Steenbok helpt je om je emoties even aan de kant te schuiven en juist werk te verzetten. Plan tijd alleen in en blok momenten in om te knallen, afleiding is deze dagen geen goed idee!

Vrijdag 24 januari

Nieuwe maan in Waterman

Na de transitie van zon naar Waterman, is het nu de beurt van de nieuwe maan in Waterman. Nieuwe manen zijn de start van een nieuwe maancyclus. Een nieuwe fase om je eigen plan te trekken, want Waterman doet zeker niet aan regels of sociale normen.

Met de nieuwe maan in een luchtelement (laat je niet misleiden door de naam, want Waterman is een luchtteken pur sang!) ligt de focus op gedachten en niet zo zeer emoties. We komen verder wanneer we samen zijn, samen denken en samen brainstormen.

Lees ook: Deze invloed heeft de maan op jouw onverklaarbare hoofdpijn (mis jij belangrijke signalen?)

Gebruik dit nieuwe begin om mensen om je heen te verzamelen die je intellectueel uitdagen om verder te kijken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die je nooit bedacht had om jouw levenspad nog mooier te maken.

Zaterdag 25 januari & zondag 26 januari

Maan in Waterman

Nieuwsgierige Waterman helpt ons dit weekend om onze mind te prikkelen. En dat doen we het liefst niet alleen, maar juist samen met anderen. We delen onze gedachten en staan open voor elkaars visie. Perfect om bij te komen maar ook om juist nieuwe inzichten te krijgen.

Meer astro vibes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De niet-zweverige weekhoroscoop van 20 tot 26 januari: een sociale week
Sluiten