Maannomade
Maannomade Spirituality 20 dec 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 20 t/m 26 december: dít kan je verwachten

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 20 december

Maan nog in Kreeft

Het is maandag en de maan staat nog in Kreeft. De maan met invloed op onze emoties en ons onderbewustzijn voelt zich thuis in Kreeft waardoor je zelf ook graag thuis zou willen zijn. De dag voelt vermoeiend aan waardoor je niet op je productiefst ben.

Ga daarom extra vroeg naar huis en kijk of je de lekkerste comfort food maaltijd voor jezelf of voor gezelschap kan koken. Wat extra liefde vandaag kan geen kwaad.

Simpele tips om comfort food nét even gezonder te maken

Dinsdag 21 t/m 23 december

Zon naar Steenbok + Maan naar Leeuw

Een transitie met een dubbel randje vandaag! Nu de zon naar Steenbok verhuist ervaren we een hogere werkdruk. We willen graag onze ambities behalen of het goed doen voor anderen waardoor we extra taken op ons nemen.

Waar je normaal gesproken zal struggelen om alle ballen hoog te houden, word je nu juist door Steenbok geholpen. Met zijn geordendheid en doorzettingsvermogen zal je extra motivatie hebben om door te pakken en komt het uiteindelijk allemaal op tijd af.

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van december: de zon in Boogschutter

Wel een saaie energie voor de komende weken, maar voor de komende dagen word je geholpen omdat de maan naar Leeuw verhuist. De maan in Leeuw is daarentegen nooit saai, want die is juist opzoek naar plezier en zet je dag een beetje op zijn kop. Je bent positiever ingesteld en hebt daarbij meer behoefte aan afleiding.

Wel zullen de taken een stukje chaotischer verlopen, want Leeuw kent namelijk geen orde. Een fijne tegenhanger voor de saaie energie die Steenbok met zich mee heeft genomen…

Vrijdag 24 & zaterdag 25 december

Maan naar Maagd

Vlak voor de feestdagen gaan we het weekend praktisch in door de verhuizing van maan naar Maagd. In het aardse Maagd worden we emotioneel serieuzer en worden we blij als we alles op orde hebben. Hierdoor krijg je meer overzicht en is dus de kans groot dat de feestdagen redelijk soepel zullen verlopen.

Lees ook: Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Dankzij Maagd ben je namelijk op elk scenario voorbereid, maar dit kan wel ten koste gaan van de gezelligheid. Je bent namelijk praktisch ingesteld waardoor het lastig kan zijn om echt te ontspannen als het moment daar is.

Zondag 26 december

Maan naar Weegschaal

Op de laatste Kerstdag verhuist de maan naar Weegschaal waardoor we de gezelligheid meer zullen waarderen. We kunnen de verplichten loslaten en leven meer in het moment waardoor we eindelijk kunnen ontspannen. Weegschaal is een sociaal sterrenbeeld en streeft naar harmonie waardoor de laatste Kerstdag vreedzaam zal verlopen.

Daarnaast maakt Weegschaal ons bewuster van ons uiterlijk, dus mocht je nog willen uitpakken met je kerstoutfit dan is dit toch wel de perfecte dag…

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 20 t/m 26 december: dít kan je verwachten
Sluiten