De astro-agenda van 2 tot 8 maart: dit kan je verwachten van de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er écht bij wilt houden. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen uit de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 2 maart & dinsdag 3 maart

Maan in Tweelingen

Met de maan in Tweelingen beginnen we de week op sociale toon! Met de nieuwsgierigheid van de Tweelingen is vooral netwerken en socializen een goed idee om vandaag te doen! Multitasken en snel schakelen tussen taken gaat je ook een stuk makkelijk af, zorg voor voldoende afwisseling want je concentratie kan niet helemaal mee werken.

Woensdag 4 maart t/m vrijdag 6 maart

Venus in Stier

Met de transitie van liefdesplaneet Venus naar comfortabele en sensuele Stier, belooft het een boost voor de romantiek te worden! Venus voelt zich versterkt door de vrouwelijke energie die Stier met zich mee brengt waardoor we haar energie extra krachtig kunnen voelen.

Venus heeft effect op de manier waarop we naar schoonheid en kunst kijken (tip om daarom de komende weken musea te bezoeken die anders niet op je lijstje zouden staan!), maar ook de manier waarop we met onze relaties om gaan en deze ervaren.

Must read: TADA: dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2020

Stier laat haar extra genieten van al het moois om haar heen en leert je ook hoe fijn relaties kunnen zijn. De puurheid van Stier, maar ook de koppigheid om ongeacht de situatie door het vuur te blijven gaan, maken Venus en Stier een goede combi. Geniet van elkaar op een nieuw niveau of geniet van partners die je een comfortabel gevoel geven.

Hoe dan ook is de energie van Venus in Stier heel goed voor het leven tussen de lakens. Je zintuigen worden extra versterkt en je leert daardoor extra goed op elkaar in te spelen…

Maan in Kreeft

Met de maan in Kreeft is het fijn om extra tijd met je geliefden door te besteden. We zoeken comfort en zijn door Kreeft extra zorgzaam. Check in bij vrienden die je al een tijd niet gezien hebt of plan nog een kleine date tussendoor. De dagen kunnen soms wat zwaar voelen, maar samen met anderen wordt het een stuk makkelijker.

Zaterdag 7 maart & zondag 8 maart

Maan in Leeuw

Een fijn weekend voor de boeg met de vrolijke energie van Leeuw! Met zijn speelsheid en optimisme en een tikkeltje drama is het een fijne energie om er op uit te trekken. Na Kreeft heb je genoeg tijd thuis besteedt, dus tijd om de boel op stelten te zetten. Vooral creatieve, uitdagende dingen of momenten waar jij in het middelpunt staat zijn perfect!

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astrologie?

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
De astro-agenda van 2 tot 8 maart: dit kan je verwachten van de cosmos
Sluiten