Maannomade
Maannomade Spirituality 2 nov 2020

De niet-zweverige weekhoroscoop van 2 t/m 8 november: dít hebben de sterren in petto

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 2 november

Maan naar Tweelingen

Na de easy energie van Stier maken we ons klaar voor gezelligheid, flirten en vooral lang leve de lol! De transitie van de maan heeft voornamelijk invloed met onze emoties en ons innerlijk en wanneer de maan verhuist naar Tweelingen, hebben we meer behoefte aan stimulatie en afwisseling.

Tweelingen maakt ons een stuk nieuwsgieriger en zorgt ervoor dat we goed kunnen switchen tussen gesprekken of verschillende taken. Het wordt daarom makkelijker om op deze dagen aan de slag te gaan met verschillende deadlines, maar maakt concentreren wel wat lastiger.

Lees ook: Astrologie voor dummies: maak kennis met de taal van de sterren

Zeker wanneer het echt lastig wordt hebben we door Tweelingen de neiging om al snel wat makkelijkers te gaan doen. En naast de behoefte om te kletsen, kunnen we ook wat meer de drama gaan opzoeken door te gaan roddelen… Oppassen dus!

Dinsdag 3 november

Mercurius direct in Weegschaal van 3 november t/m 10 november 2020

Eindelijk zal Mercurius ons dit jaar niet langer meer gaan plagen met zijn retrograde. Mercurius, planeet van communicatie en analyse stond een paar weken in retrograde in pittige Schorpioen en Weegschaal. Hierdoor werd nadenken en communiceren een stuk lastiger en zelfs emotioneler.

Maar vanaf vandaag doet Mercurius weer zijn eigen ding, wat erg fijn is na de curveballs die we dankzij retrograde op ons dak kregen. Zeg maar dag tegen miscommunicatie, moeite met communiceren en nadenken en vooral dag tegen de technologie die ineens hapert.

Lees ook: Waarom astrologie zo ontzettend diep geworteld zit in ons bestaan

Ga er wel vanuit dat de switch niet direct om is, het kan dus nog wel even duren voordat we weer de normale energie van Mercurius voelen. En met de paar dagen die Mercurius nog in Weegschaal zal doorbrengen, is dit een goede kans om te werken aan de relaties die door de retrograde een opdonder hebben gekregen.

Durf erover te praten, je gevoelens te uiten en te luisteren, want dankzij Weegschaal worden we opener maar ook echte vredestichters!

Woensdag 4 t/m vrijdag 6 november

Maan naar Kreeft

Een maantransitie die we gaan voelen! Wanneer de maan verhuist naar zijn thuis-sterrenbeeld, wordt zijn energie extra versterkt. Zeg maar hallo tegen emoties, irritaties en onbewuste gevoelens die ineens gaan opborrelen dankzij Kreeft.

Eigenlijk alle sh*t die we de afgelopen weken hebben opgekropt, komt nu langzaam omhoog gekropen. Sta daarom bewuster stil bij wat je voelt en beschrijf de gevoelens en gedachten voor jezelf. En of je dit nou doet onder een spirituele meditatie of even uithuilt onder de douche, alles is welkom.

Wanneer de maan in Maagd staat, voelen we onze emoties niet alleen sterker, maar ook de behoefte aan gezelschap van anderen. Zeker in deze tijd kan het hard aankomen omdat we familie en vrienden toch een beetje moeten missen. Bel ze daarom vooral op of stuur een kaartje als je aan ze denkt. Dat fleurt niet alleen jouw dag op, maar ook die van een ander!

Zaterdag 7 & zondag 8 november

Maan naar Leeuw

Na emotionelere dagen met de maan in Kreeft, worden onze emoties nu een stuk vrolijker en sterker! Leeuw voedt onze zelfverzekerdheid, maakt ons meer outgoing (yes, ook de muurbloempjes) en brengt optimisme. Een fijne energie die we wel kunnen gebruiken in deze stressvolle tijd!

Wanneer de maan in Leeuw staat, voelen we ons het best als we omringd zijn met mensen, zeker als Leeuw zijn vurige energie kan gebruiken om anderen gelukkig te maken. Alhoewel de horeca gesloten is en je dus niet de bloemetjes letterlijk buiten kan zetten, kan je alsnog de stoere energie van Leeuw wel gebruiken om via Skype of Facetime met elkaar te borrelen!

Of nodig een close friend uit die wel een oppepper kan gebruiken om er samen een fijne tijd van te maken. En mocht je je echt gaan vervelen, pak dan een creatieve hobby op want onze creativiteit krijgt een extra boost dankzij Leeuw…

Meer astro vibes 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De niet-zweverige weekhoroscoop van 2 t/m 8 november: dít hebben de sterren in petto
Sluiten