Maannomade
Maannomade Spirituality 2 mei 2022

Dit is dé niet-zweverige weekhoroscoop van 2 t/m 8 mei 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 2 & dinsdag 3 mei

Maan naar Tweelingen en Venus naar Ram (tot 28 mei) 

Een nieuwe maand is begonnen en we beginnen deze met twee fijne transities. De gezelligste transitie is de overgang van maan naar sterrenbeeld Tweelingen. De maan heeft invloed op onze emoties en behoeften en in Tweelingen hebben we vooral veel aandacht voor gezelligheid en afwisseling.

Hierdoor hebben we meer aandacht voor collega’s, maar ook minder aandacht voor de taken die voor je liggen. Daarnaast heb je wel sterke behoefte aan afwisseling en kan je dus veel kleine taken oppakken.  

Lees ook: Dé niet-zweverige maandhoroscoop van 19 april tot 20 mei: de zon in Stier 

Naast de maan verhuist ook Venus, planeet van liefde, naar een nieuw sterrenbeeld. In Ram kondigt ze een nieuwe periode aan waardoor onze relaties een nieuwe fase in zullen gaan. We zullen hierdoor impulsiever worden en meer behoefte hebben aan lichamelijke connectie.

We zoeken passie in onze relatie, dus bereidt je voor op een maand vol vuur. Niet alleen lichamelijk, want door Ram ben je helaas ook sneller geneigd de discussie aan te gaan…  

Woensdag 4 tot en met vrijdag 6 mei

Maan naar Kreeft 

Na een vliegende start verhuist vandaag de maan naar een nieuw sterrenbeeld waarbij we de behoefte hebben om meer tijd met familie en thuis door te brengen omdat we onze emoties sterker voelen. Hierdoor kan Bevrijdingsdag toch een stuk minder gezellig aanvoelen.

Must read: Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Met de maan in Kreeft willen we graag verzorgd worden door de mensen die ons dichtbij staan, dus een goed moment (of goede reden!) om weer eens bij je ouders te gaan eten.  

Zaterdag 7 & zondag 8 mei

Maan naar Leeuw 

Het weekend staat duidelijk in het teken van plezier maken nu de maan naar Leeuw verhuist. Leeuw is het sterrenbeeld van plezier, lachen en optimisme en maakt graag anderen aan het lachen.

Een goed moment dus om het weekend in gezelschap van anderen door te brengen waardoor we volledig in ons element kunnen zijn. Er staat ons dus een lekker weekend te wachten waarin we kunnen opladen voor de week die ons te wachten staat.  

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dit is dé niet-zweverige weekhoroscoop van 2 t/m 8 mei 2022
Sluiten