Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 2 t/m 8 augustus: zo staan de sterren ervoor

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 2 & dinsdag 3 augustus

Maan naar Tweelingen

Een maandag met de maan in Tweelingen is een perfecte dag om het leven niet te serieus te nemen. De maan heeft in de astrologie invloed op onze emoties en onderbewustzijn en in het sterrenbeeld Tweelingen voelt de maan zich flirterig en speels. Tweelingen zorgt ervoor dat we extra genieten van het leven, van de gesprekken die we voeren en de informatie die we opnemen.

De energie van de maan: zo werk je ermee

We hebben dankzij de maan in Tweelingen veel behoefte aan afwisseling en nieuwe prikkels, dus zorg ervoor dat jij je vandaag niet gaat vervelen

Woensdag 4 t/m vrijdag 5 augustus

Maan naar Kreeft

Na het flirten en de gezellige gesprekken met de maan in Tweelingen, gaan we ons de komende dagen meer focussen op het thuisfront. Met de verhuizing van maan naar Kreeft worden we gevoeliger en hebben behoefte aan stabiliteit en vertrouwen. Een goede tijd om extra uren bij familie of goede vrienden te besteden voor wat extra comforting om de lastige momenten door te komen.

https://www.bedrock.nl/moderne-astrologie/

Daarnaast zijn de dagen met de maan in Kreeft goed om jezelf meer open te stellen, omdat Kreeft ons uitdaagt om onze emoties te omarmen. Een goede oefening om jezelf daarom bloot te geven aan de mensen die dichtbij je staan.

Zaterdag 7 augustus

Maan naar Leeuw

Na de gevoelige momenten die we voelden tijdens maan in Kreeft, is het weer tijd voor positiviteit en lachen met de maan in Leeuw. De Leeuw brengt in ons de grappenmaker naar boven en zorgt ervoor dat we behoefte hebben aan het lachen maken van anderen. Niet alleen willen we onszelf goed voelen, maar datzelfde ook voor anderen kunnen beteken.

Daarnaast is het morgen nieuwe maan, waardoor we extra energie krijgen om een nieuwe periode in te gaan. Een goed weekend dus om op veilige afstand tijd door te brengen mrt anderen, bijvoorbeeld door tijd op het water door te brengen.

Birth chart: dit is waarom je jouw geboortekaart wilt leren begrijpen

Zondag 8 augustus

Nieuwe maan in Leeuw

De nieuwe maan staat voor de deur en dat betekent dat we mentaal open staan om een nieuwe periode in te gaan. Een hoogtepunt dat even krachtig is als de volle maan, maar met het vooruitzicht op wat komen gaat in de toekomst. Nu de nieuwe maan in vurig sterrenbeeld Leeuw staat, betekent het dat we afscheid nemen van onzekerheid en negativiteit.

De goedlachse Leeuw laat ons tijdens de nieuwe maan inzien dat het belangrijk is om hoop en liefde te houden, vooral in deze onrustige tijden. Durf te vertrouwen op het lot die de sterren voor je uit hebben gestippeld, ook als het niet gaat zoals je zelf in gedachten hebt.

Jij hebt namelijk alles in huis om elke uitdaging aan te gaan, zeker met het zelfvertrouwen die de Leeuw je geeft!

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 2 t/m 8 augustus: zo staan de sterren ervoor
Sluiten