Maannomade
Maannomade Spirituality 19 okt 2020

De niet-zweverige weekhoroscoop van 19 t/m 25 oktober: dit kan je verwachten

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 19 oktober

Maan nog in Boogschutter

Na een zondag in vurig sterrenbeeld, maken we ook vandaag nog gebruik van de optimistische uitwerking die de maan in Boogschutter heeft. Spreek je uit, durf die extra stap te zetten en wees niet bang om te falen. Boogschutter maakt niet alleen onze dromen zichtbaar, maar geeft ons ook de power om bij onszelf te blijven en jouw ideeën te uiten.

Geloof in jezelf en spreek uit wat jij de komende week gaat behalen. Door actief uit te spreken welke stappen jij gaat maken, wat jij gaat verbeteren of waar jij straks gaat staan verminder je de twijfel en versterk je de spirit in jou. Zorg dat het onzekere stemmetje in jezelf wordt overschaduwd door de krachtige stem die in jou gelooft!

Dinsdag 20 & woensdag 21 oktober

Maan naar Steenbok

Waar we gister nog durfden te dromen, maakt de transitie van maan naar Steenbok ons gemotiveerder om deze dromen om te zetten in actie. Een saaie, eentonige energie die ons volledig in het teken gaat laten staan van werk/studie of de verantwoordelijkheden die je gaat aanpakken.

De kracht van Steenbok is dat hij ons laat afsluiten van alle sh*t die ons afleidt, zoals de malende gedachten of emoties die ons laten afdwalen.

Donderdag 22 oktober

Zon naar Schorpioen van 22 oktober tot 21 november

Een zontransitie is anders dan wanneer de maan naar een ander sterrenbeeld verhuist. Niet alleen doet de maan dat elke 2/3 dagen en de zon maar een keer per maand, ook hebben ze beiden hele andere invloeden. De maan werkt voornamelijk emotioneel op ons als individuen in, maar de zontransitie heeft juist invloed op ons algemene karakter en vibe.

Met de transitie naar Schorpioen gaan we een stuk dieper en craven we naar betekenis. Geen nutteloze tv avonden meer, maar juist behoefte aan connectie, voelen en waarnemen. Daarnaast ook grote kans dat je ineens alle groeiguru’s wilt volgen en zelfhulpboeken wilt gaan lezen.

Schorpioen vergroot namelijk de drang om te groeien, een nieuw pad in te slaan en verbeteren.

Vrijdag 23 & zaterdag 24 oktober

Maan naar Waterman

Waterman brengt optimisme, nieuwsgierigheid en een sterke wil om te groeien. Een watermannenmaan is een perfect moment om niet alleen te blijven, maar juist connectie te zoeken met fijne mensen die jou positiviteit geven! Een goede start van het weekend, maar wees je bewust van social distancing.

Gelukkig maakt Waterman ons niet alleen socialer, maar ook een stuk innovatiever! Wat dacht je van skypend met elkaar dezelfde film of serie bingen? Of via Skype de wekelijkse VrijMiBo op te pakken?

Zondag 25 oktober

Maan naar Vissen

De transitie van de maan naar Vissen maakt ons ineens een stuk gevoeliger voor alle prikkels die we ervaren! De Vissenmaan versterkt de prikkels die we krijgen waardoor we gevoel kunnen krijgen dat we overmand worden door alles wat om ons heen gebeurt. Een maan die ons daarom bewust maakt dat we op tijd onze rust moeten pakken en wat vaker stil moeten staan bij de emoties die in ons om gaan.

Probeer de emoties niet te onderdrukken, want dankzij Vissen hebben we die neiging nog wat sterker dan normaal. In plaats van onderdrukken, beschrijf de emoties die je voelt, waar ze vandaan komen en waardoor ze getriggerd worden. Besteed er bewust aandacht aan en laat de emoties jou niet overnemen.

Een week vol transities. Niet alleen nemen we eindelijk afscheid van de Mercurius retrograde in Schorpioen (helaas, die raast nog even door in een ander sterrenbeeld), maar staat ons ook een transitie op liefdesgebied en een volle maan te wachten. Veel energie die ons laat shiften. Go with the flow en laat je leiden door de kosmische invloeden!

Meer astro vibes 

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
De niet-zweverige weekhoroscoop van 19 t/m 25 oktober: dit kan je verwachten
Sluiten