Maannomade
Maannomade Spirituality 19 jul 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 19 t/m 25 juli: met volle maan in Waterman

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 19 & dinsdag 20 juli

Maan naar Boogschutter

Tijd om voor jezelf op te komen! De transitie van maan, planeet van emoties, naar een avontuurlijk en passievolle Boogschutter zorgt ervoor dat we ons meer zullen uiten. Boogschutter is niet op zijn mondje gevallen en komt soms zelfs bot uit de hoek. Maar weet dat alhoewel de boodschap misschien hard overkomt, het aan de ander is hoe persoonlijk de boodschap wordt opgevat….

Als het tijd is om de waarheid te vertellen, doe het dan zeker deze dagen want je gaat je een stuk krachtiger voleen tijdens het gesprek.

Woensdag 21 juli

Maan naar Steenbok

We zijn al halverwege de zomer en dankzij de maan in Steenbok voelt het alsof er veel tijd verstreken is zonder veel resultaat. De serieuze kant van Steenbok zorgt ervoor dat je de komende dagen meer druk zal ervaren rondom de toekomst, die helaas dankzij de pandemie al onzeker is.

Dit zijn de leuke kanten van het daten met jouw sterrenbeeld (en die van je lover)

Verlies jezelf niet in de onzekerheid, maar maak plannen op zowel korte als lange termijn om een nieuwe toekomst in te richten. Steenbok heeft namelijk een duidelijke toekomstvisie waardoor het voor ons makkelijker is om deze te visualiseren en plannen.

Donderdag 22 & vrijdag 23 juli

Venus naar Maagd + Zon naar Leeuw

De transitie van Venus naar Maagd kan eigenlijk als een sleur gaan voelen, maar heeft zeker een aantal voordelen. Maagd met haar praktische kant voelt misschien vreemd in passievolle Venus, maar zij voelen zich zeker thuis bij elkaar dankzij de structuur en ritme die Maagd met zich mee brengt.

Venus leert ons tijdens deze transitie dat we absoluut tijd vrij moeten maken voor relaties, liefde en ook voor seks als dat er door de drukke agenda bij in schiet.  Plan daarom naast de dagelijkse moetjes, ook tijd voor elkaar in. Hoe saai het ook klinkt, anders ga je het zo vergeten…

Nieuw maan staat in Kreeft: tijd om de muur om je heen te laten zakken

Maar naast de praktische liefdesenergie van Maagd brengt de zontransitie naar Leeuw extra passie in het leven met zich mee. We willen prikkels voelen en worden dankzij Leeuw een stukje impulsiever. Een extra goede combinatie om de praktische liefdesenergie extra op te spicen…

Zaterdag 24 & zondag 25 juli

Volle maan in Waterman

FULL MOON ENERGY! Tijd om te reflecteren, na te denken, nacht wakker te liggen en nieuwe inzichten te krijgen. De volle maan in Waterman is er één die ons stevig aan het denken zal gaan zetten, want er valt veel te reflecteren over de keuzes die we gemaakt hebben. Waterman staat voor innovatie en het maken van een mooiere, duurzamere wereld vol samenwerkingen.

Reflecteer in opties en zet de gemaakte keuzes direct om in verbeteringen waarmee je de komende dagen kan gaan starten.

Waarom je intenties wilt zetten bij de volgende nieuwe maan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 19 t/m 25 juli: met volle maan in Waterman
Sluiten