Maannomade
Maannomade Spirituality 19 apr 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 19 t/m 25 april: dit kan je verwachten

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 19 april

Mercurius naar Stier + zon naar Stier

We starten de week met transities van twee grote planeten die zich samenvoegen bij Venus in Stier. Zowel zon met invloed op ons basiskarakter, maar ook Mercurius met invloed op ons denkvermogen zal de komende weken in Stier blijven staan.

Een fijn trio die ervoor zorgen dat we meer down to earth gaan worden. Zowel in het gedrag dat we vertonen (dankzij de zon) als wel in de manier waarop we denken en communiceren (Mercurius). We hebben hierbij meer behoefte om tijd in de natuur door te besteden, mits het lekkere lenteweer een beetje doorzet.

Daarnaast is het fijn om met meer afstand van emoties gesprekken aan te kunnen gaan. Dankzij Mercurius zullen we rationeler gaan denken en minder impulsieve beslissingen gaan maken. Maar daar kunnen we ook in doorslaan, want Stier kan ons ook flink koppig maken. Zéker als er onzekerheid aan zit te komen, zullen we dankzij dit trio snel geneigd zijn om onze hakken in het zand te zetten en vooral nee te zeggen tegen verandering….

Dinsdag 20 april

Maan naar Leeuw

Waar de maan met invloed op ons onderbewustzijn ons in Leeuw vaak gul en energierijk maakt, zal dit toch een beetje gedimd worden door de grote planeten die in Stier staan. Zowel Venus, Zon als Mercurius staan in Stier waardoor we de neiging zullen hebben om ons minder dan normaal op de voorgrond te treden.

De grandioosheid die Leeuw normaal met zich meebrengt zal dus een stuk relaxter zijn. Eigenlijk ook wel lekker, want de maan in Leeuw kost altijd mentale energie.

Donderdag 22 april

Maan naar Maagd

De transitie van maan naar Maagd is er één die zich thuis voelt in de aardse energie die we al hebben. Maagd is net als Stier ook een aardeteken waardoor we de komende dagen echt wel dag zullen zeggen tegen heftige emoties die we voelen.

Wel kan het tegenstrijdig voelen met de relaxte energie die Stier met zich meebrengt, want dankzij Maagd zullen we meer druk voelen om te willen presteren en daardoor ook een stuk kritischer worden.

Vrijdag 23 april

Mars naar Kreeft

Mars is een planeet die vaak heftig doet overkomen. Als planeet met invloed op de manier waarop we opkomen voor onze idealen, is hij niet bang om over grenzen te gaan en risico’s te nemen. Maar met zijn transitie naar gevoelige Kreeft ontstaat een mildere energie die de soms rauwe energie van Mars juist dempt.

Hierdoor zullen irritaties minder hoog oplopen. Zeker omdat Kreeft juist een zorgzame energie met zich meebrengt waardoor je juist de confrontaties niet wilt aangaan. Het nadeel is wel dat het lastiger kan zijn om aan te voelen waar je passie ligt waardoor de dagen meer als een sleur kunnen aanvoelen.

Zaterdag 24 & zondag 25 april

Maan naar Weegschaal

Weegschaal is een fijn teken! De luchtige energie van Weegschaal zorgt ervoor dat we niet te zwaar gaan tillen aan de zaken die spelen. Het is wat het is. We kunnen makkelijker schakelen maar beseffen ook meer dat alles om ons heen onderdeel is van een groter geheel.

Dankzij Weegschaal zullen de maatregelen die we hebben een stukje lichter voelen omdat we inzien dat de wereld niet zo zwart-wit is als dat we haar soms zien. Hierdoor wordt het makkelijker om lastige situaties onder ogen te komen en worden we onbewust gestimuleerd om te groeien door er lessen uit te halen.

Luistertip:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 19 t/m 25 april: dit kan je verwachten
Sluiten