Maannomade
Maannomade Spirituality 18 okt 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 18 t/m 24 oktober: volle maan in Ram

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 18 & dinsdag 19 oktober

Maan verhuist naar Ram + Mercurius in Weegschaal

Na een weekend waarin we onze emoties sterk voelden, gaan we de week lekker in nu de maan verhuist naar vurige Ram. De maan heeft invloed op onze emoties en behoeften, en in Ram hebben we zin in nieuwe prikkels, actie en wellicht een tikkeltje drama.

Ram denkt en handelt vanuit zijn hart, waardoor je komende dagen best een stuk impulsiever kan zijn. Door het stukje zelfvertrouwen dat Ram boost, voelt het vandaag alsof je de wereld aankan. Maak er daarom vooral goed gebruik van om buiten je comfortzone te stappen om eindelijk actie voor je dromen te ondernemen. Zéker nu de communicatieplaneet Mercurius weer een fijne energie op je af zal sturen.

Dé niet-zweverige maandhoroscoop: zon verhuist naar de georganiseerde Maagd

Afgelopen weken stond Mercurius in retrograde waardoor communicatie niet zo soepel verliep als dat we wilden, maar vanaf vandaag zal dat je beter afgaan nu de periode over is. Solliciteren naar een nieuwe baan, een bod doen op dat ene huis of toch je crush op date vragen? Met de maan in Ram kan alles!

Woensdag 20 t/m 22 vrijdag oktober

Volle maan in Ram + later verhuist Maan naar Stier

We starten de dag met de volle maan in Ram. De volle maan is het hoogtepunt van de astrologie die misschien wel het meeste spreekt. Niet alleen schittert de maan fel, maar voelen we haar energie onbewust ook sterk. En nog een tikkeltje sterker nu de volle maan in een vurig sterrenbeeld staat.

Tijdens de volle maan zijn we sterk bewust van wat er in ons hoofd speelt waardoor we een tikkeltje vermoeider en geïrriteerder zijn. Dat laatste kan weleens versterkt worden door Ram, die zijn vurigheid niet altijd in bedwang kan houden…

Lees ook: Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Maar naast de emoties die we voelen, leert de volle maan ons ook veel. De volle maan in Ram staat voor reflectie over hoe we ons leven leiden. Passievolle Ram leeft vanuit zijn hart, is daardoor een stukje impulsiever en durft meer risico te nemen om het volste uit het leven te halen. Een goed moment om dus te reflecteren waardoor jij jezelf hebt tegen laten houden om het volste uit het leven te halen. Welke angsten blokkeerden je, en welke beslissing was achteraf toch te voorzichtig?

Na de volle maan verhuist de maan naar een relaxter sterrenbeeld, want in Stier zullen we ons meer gaan focussen op genieten van het proces waar we in zitten. Niet dat Stier lui is, maar Stier leert ons om vaker stil te staan bij het leven en de fijne dingen die we ervaren. En dankzij de verscherpte zintuigen proeft eten nog eens lekkerder, goede dagen dus om nieuwe recepten van Vegan Vrijdag uit te proberen!

Zaterdag 23 & zondag 24 oktober

Maan verhuist naar Tweelingen + Zon naar Schorpioen

Als toetje voor het weekend, krijgen we gemixte energie dankzij maan in Tweelingen en zon in Schorpioen. De maan staat voor onze emoties en behoeften en de zon voor hoe we ons gedragen. Of nog mooier, de maan staat voor ons onderbewustzijn en de zon voor dat wat we uitdragen.

Waarom je intenties wilt zetten bij de volgende nieuwe maan

Beide planeten zijn al een tegenstelling, maar staan nu ook in tegengestelde sterrenbeelden. Waar we diep van binnen behoefte hebben aan afwisseling, prikkels en gezelschap dankzij maan in Tweelingen, zorgt Schorpioen er voor dat we ons juist terug trekken in onze eigen bubbel…

Bereid je dus voor op een weekend vol tegenstellingen en wellicht plannen die last minute toch niet fijn zullen voelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 18 t/m 24 oktober: volle maan in Ram
Sluiten