Maannomade
Maannomade Spirituality 18 mei 2020

De astro-agenda van 18 t/m 24 mei: dit heeft de cosmos voor ons in petto

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 18 mei & dinsdag 19 mei

Maan in Ram

Nu de week weer voor de deur staat, krijgen we een extra energie boost van de maan die naar Ram verhuist. De emoties van dit weekend laten we achter ons, want door Ram focussen we alleen nog maar op nieuwe projecten! Met volle motivatie kan je elke uitdaging aan. Maar voel je je snel geïrriteerd, ga dan vooral even een blokje om. Ram maakt je ook een stuk pittiger namelijk…

Woensdag 20 mei & donderdag 21 mei

Maan in Stier

Na flink werk te hebben verzet, zorgt de transitie van maan naar Stier juist voor meer kalmte. Tijd om te focussen op de dingen die echt belangrijk zijn. Eten. En gezelschap natuurlijk. En het leven in het algemeen.

Neem de komende dagen niet teveel hooi op je vork, kijk kritisch naar de projecten waar je aandacht aan gaat geven en ga vooral lekker genieten! Over 2 dagen hebben we een nieuwe maan en de maanenergie voelen we al afbouwen. Pas dus op voor een zware energie waardoor je niet lekker in je vel kan zitten!

Must read: Dit is waarom je je niet herkent in je sterrenbeeld

Zon in Tweelingen

De zon is de algemene invloed in ons leven. Waar de maan invloed heeft op onze emoties, heeft de zon vooral invloed op het seizoen waar we ons in bevinden en hoe we ons daarbij gedragen. Met de transitie van zon naar Tweelingen wordt dit een hele sociale maand.

Tweelingen is een echte flierefluiter, zo’n flirt die met iedereen connecties aangaat en all-over the place is. Het leven is te kort om je te focussen op een smaak, dus waarom niet proeven van alle smaken? Flexibiliteit en nieuwsgierigheid gaan de komende maanden drijven. Probeer vooral nieuwe dingen uit, plan je weken niet te strak in en haal de banden aan met mensen die je weinig ziet.

Vind je vast ook leuk: Wetenschapper én astrologe: een interview met Bedrock’s astrologe Maannomade

Vrijdag 22 mei t/m zondag 24 mei

Nieuwe maan in Tweelingen

Alsof we nog niet genoeg Tweelingen-energie hebben! Vandaag staat de maan ook in Tweelingen, maar dan tijdens de nieuwe maan-fase. De nieuwe maan is de start van een nieuwe maancyclus. Een frisse lei om nieuwe intenties te starten voor de komende periode.

Het thema van Tweelingen brengt luchtigheid, die we na de corona-ellende goed kunnen gebruiken. Tijd voor spontane acties, nieuwe ideeën en nieuwe ontmoetingen. Niet afgeleid worden door de druk van de verantwoordingen die we hebben, maar juist flierefluitend en vol plezier het leven in gaan.

Stel jezelf net als Tweelingen flexibel op en laat je bewegen door de gebeurtenissen die op je pad komen. We hebben de afgelopen maanden al geleerd dat het leven niet te voorspellen valt, dus maak je vooral niet te druk over de toekomst!

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astro vibes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De astro-agenda van 18 t/m 24 mei: dit heeft de cosmos voor ons in petto
Sluiten