Maannomade
Maannomade Spirituality 18 jan 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 18 t/m 24 januari: dit kan je verwachten

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Weekhoroscoop van 18 t/m 24 januari

Een rustige week om bij te komen van de lessen die we tijdens de nieuwe maan hebben geleerd en een week om te leren dat we krachtiger in onze schoenen mogen staan als de zon naar Waterman verhuist.

Maandag 18 januari

Maan naar Ram

Een goede start van de week als de maan in Ram staat! Als eerste sterrenbeeld van de cyclus staat Ram voor een nieuw begin met frisse energie. De maan in Ram maakt ons proactief, vol moed en een stuk zekerder over de week die komen gaat waardoor je de maandagochtend al een stuk productiever begint.

Een fijne instelling die ons laat zien dat het nooit te laat is om ergens mee te beginnen en dat er nog zoveel plannen zijn om uit te voeren. Besteed komende dagen vooral aandacht aan brainstormen voor nieuwe projecten, ideeën en wat extra sportuurtjes. Door de energie die we krijgen van Ram kan sporten een fijne uitlaatklep zijn en zelfs in lockdown-tijd is er altijd wel een manier om wat extra beweging te krijgen…

Dinsdag 19 januari

Zon naar Waterman

Een transitie van de zon betekent altijd het aanbreken van een nieuw seizoen dat ons verandert, ongeacht je sterrenbeeld… Transities van de zon hebben invloed op ons algemene karakter en dankzij Waterman zullen we ons de komende weken een stukje rebelser, maar ook vol hoop gaan voelen.

Door alle maatregelen is dit de tijd dat we behoefte hebben aan het verleggen van grenzen, vasthouden aan onze eigen identiteit en vooral ons eigen leven leiden. Niet makkelijk in coronatijd, maar dankzij Waterman weten we dat er altijd een verfrissende oplossing is.

Ook lezen: Astro time! Dit is dé niet-zweverige jaarhoroscoop van 2021

Als luchtteken stimuleert Waterman ons mentaal om voorbij het bekende te kijken en samenwerkingen aan te gaan. Een tijd om te werken aan een gezamenlijk doel in plaats van het behalen van onze eigen doelen.

Woensdag 20 januari

Maan naar Stier

Alhoewel de zontransitie naar Waterman ons een stuk rebelser laat voelen, willen we de komende dagen emotioneel gezien vooral bij het oude vertrouwde blijven. Wanneer de maan in aardse Stier staat, hechten we vooral waarde aan stabiliteit, praktische zaken en vooral geen onverwachte dingen die op ons pad komen.

Niet omdat Stier zo panisch is voor veranderingen, alhoewel wél een tikkeltje koppig, maar wel omdat we een doel voor ogen hebben en daar vooral niet van afgeleid willen worden. Hierdoor kan het lastiger zijn om van plan te veranderen als er de komende dagen iets anders op je pad komt en zal je een stukje voorzichter worden als het gaat om het maken van grote beslissingen.

Vind je vast ook leuk: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Geen drama, want wanneer de dagen in Stier staan, zijn het vooral fijne dagen om te kijken naar de projecten waarin je gelooft en je daar 100 procent op te focussen.

Zaterdag 23 januari

Maan naar Tweelingen

Waar we de afgelopen dagen absoluut geen behoefte hadden aan veranderende plannen, willen we met de transitie van maan naar Tweelingen juist behoefte aan variatie, spanning en energie om nieuwe dingen te doen. Als een echte spons willen we tijdens de maan in Tweelingen zoveel mogelijk mentaal gestimuleerd te worden, bijvoorbeeld in de vorm van het ontmoeten van nieuwe mensen of door podcasts te luisteren over nieuwe onderwerpen.

Of met een gezellig telefoongesprek met vriendinnen om de laatste roddels door te nemen. Tja, de nieuwgsierigheid van Tweelingen gaat ver…

More astro vibes 

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 18 t/m 24 januari: dit kan je verwachten
Sluiten