Maannomade
Maannomade Spirituality 17 mei 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 17 t/m 23 mei: een kalme week

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Een rustige week staat voor de deur met als hoogtepunt de start van spontane uitjes en nieuwe avonturen met Zon die naar Tweelingen verhuist!

Maandag 17 & dinsdag 18 mei

Maan naar Leeuw

Na het rustige weekend voelen we ons weer opgeladen, des te meer nu de maan naar sterrenbeeld Leeuw verhuist. De maan heeft invloed op onze emoties en onderbewustzijn en dankzij Leeuw voelen we ons de komende dagen een stukje krachtiger en zelfverzekerder.

Dit trotse sterrenbeeld laat ons inzien wat we waard zijn en zorgt ervoor dat we geneigd zijn om dit zeker uit te stralen. Hierdoor kan je mondiger zijn en meer opkomen voor jezelf (handig!), maar ook meer de neiging hebben om deel te nemen aan gesprekken.

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van mei 2021: de zon staat in Stier

We laten ons graag zien en hebben stiekem ook een behoefte aan complimentjes! Wees daarom ook niet bang om deze zelf uit te delen aan anderen, niet alleen krijg jij karmapunten, maar laat je iemand anders ook goed voelen.

Woensdag 19 mei

Maan naar Maagd

Waar Leeuw de afgelopen dagen iets meer chaos met zich mee bracht, gaan we dit nu tackelen met de transitie van maan naar Maagd. Deze transitie is perfect om te werken aan strakke planningen voor de komende periode, om lastige problemen te analyseren of om orde in de chaos te scheppen.

Dit down to earth sterrenbeeld zorgt ervoor dat we emotioneel klaar zijn om bergen aan werk te verrichten, dus loop je achter, dan is dit het moment om die inhaalslag te maken door wat extra uurtjes over te werken.

Donderdag 20 & vrijdag 21 mei

Zon naar Tweelingen

Een zontransitie betekent het aanbreken van een nieuw seizoen. Komende 4 weken omarmen we spontaniteit en nieuwsgierigheid dankzij de transitie van zon naar Tweelingen. De zon is een planeet die ons niet alleen de golden glow geeft, maar astrologisch gezien ook invloed heeft op ons gedrag en behoeften.

Waarom je intenties wilt zetten bij de volgende nieuwe maan

In Tweelingen voelen we de zomer steeds dichterbij komen en hebben we zin om lekker uit de band te springen. Spontaniteit, nieuwe dingen ervaren en sociale connecties staan hoog op onze prioriteitenlijst. Een goede periode om met de trein of fiets de omgeving te verkennen, nieuwe plekken te ontdekken en spontane picknicks in te plannen!

Zaterdag 22 & zondag 23 mei

Maan naar Weegschaal

Na de afgelopen dagen de maan in kritische Maagd te hebben overleefd, gaan we met de transitie naar Weegschaal meer aandacht besteden aan ons innerlijk welzijn. In Weegschaal maakt de maan ons bewust van het feit dat we de balans moeten herpakken tussen onze verantwoordelijkheden en onze emoties.

Hierdoor worden we bewuster van dingen die we nodig hebben en zullen we een stukje beter voor onszelf gaan zorgen. Daarnaast maakt Weegschaal ons ook socialer en vinden we het belangrijk om de connecties met anderen goed te houden. Een lekker weekend dus om aandacht te besteden aan de mensen om je heen om de stress van de laatste week achter je te laten!

Luistertip! 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 17 t/m 23 mei: een kalme week
Sluiten