Maannomade
Maannomade Spirituality 17 feb 2020

Astro-agenda van 17 tot 23 februari: dit kunnen we verwachten van de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 17 februari

Maan nog in Boogschutter

Maandagen voelen nooit zwaar met de energie van Boogschutter. Optimistisch en perfect om werk voor te bereiden of om in nieuw werk en een nieuwe studie te duiken. Er valt veel te ontdekken, dus blijf spitten, stel jezelf open voor avontuurlijke ideeën en durf ook risico’s te nemen. Alleen dan kan je pas echt verder gaan kijken.

Dinsdag 18 februari

Zon in Vissen

Zon in Vissen betekent een overstroming aan emoties! Dit waterteken kenmerkt zich door de versterkte intuïtie en emoties en dat zal ons de komende tijd niet ontgaan. Tijd om het rustiger aan te doen en tijd voor jezelf te plannen. Meditatie en yoga zijn perfect om rust te bieden, want Vissen-energie kan soms voelen als een golf aan emoties.

Woensdag 19 februari & donderdag 20 februari

Maan in Steenbok

Even een reality check. Boogschutter is erg fijn, maar om eerlijk te zijn is het niet de beste idee om werk gedaan te krijgen. Altijd leuk om te kijken naar nieuwe projecten, maar het werk dat achterblijft lost zich niet vanzelf op. Tijd om met de soms sombere vibe van Steenbok je te storten op de praktische zaken. Gelukkig is deze energie wel efficiënt, je kan meer gedaan krijgen dan je eigenlijk verwacht!

Vrijdag 21 februari & zaterdag 22 februari

Maan in Waterman

Maan in Waterman zorgt voor een fijne weekendenergie. Tijd om te socializen en vooral om nieuwe, gekke ervaringen op te doen. Het draait nu niet om de sociale norm, maar om vrijheid, nieuwe kennis en vooral social bonding. We willen gestimuleerd worden en die stimulatie krijg je vooral wanneer je je omringt met inspirerende mensen. De wereld is een mooie plek, vooral als je samen bent!

Zondag 23 februari

Nieuwe maan in Vissen

De nieuwe maan in Vissen is een nieuwe maan die heftiger kan zijn dan je verwacht. Nieuwe manen zijn over het algemeen niet energie drainend, maar met de energie van Vissen kan het overweldigend voelen. Nieuwe manen zijn perfect voor een nieuwe start en met het teken van Vissen is dit een nieuwe start om je emoties te omarmen.

In de drukte en in sociale context zijn we vaak geneigd om onze emoties onder te schuiven, hier niet naar te luisteren en deze te onderdrukken. Maar we weten inmiddels dat juist deze trekken kunnen leiden tot burn-outs en depressies. Omarm je emoties, je intuïtie en jouw gevoelens.

In een wereld waar niets is wat het lijkt, zijn juist deze tools belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Achtervolg jouw eigen dromen en laat je niet leiden door de sociale mediadromen die op je geprojecteerd worden. Iedereen heeft een levenspad en juist door jouw dromen te volgen, is jouw levenspad het allermooist.

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astro vibes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Astro-agenda van 17 tot 23 februari: dit kunnen we verwachten van de cosmos
Sluiten