Maannomade
Maannomade Spirituality 17 aug 2020

Astrologie-agenda van 17 t/m 23 augustus: een week vol veranderingen

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 17 augustus

Maan naar Leeuw

Het is een tijd om te genieten, alhoewel de dag misschien wel zwaar voelt. Het is de dag voor nieuwe maan en die zijn vaak emotioneel meer draining. Behoud de vrolijkheid die Leeuw met zich mee brengt en lach vooral de vermoeidheid weg. De nieuwe maan van morgen brengt een nieuw begin en dus ook extra energie met zich mee.

Dinsdag 18 augustus

Nieuwe maan in Leeuw

Nieuwe maan, nieuw begin! Misschien is dit wel het beste moment van de maan. Gelukkig is het minder emotioneel dan de afsluiting van de volle maan, maar zeker extra krachtig. Dit hoogtepunt staat stil bij alle nieuwe deuren die je moet gaan openen en de nieuwe paden die je in mag gaan slaan. En wanneer de nieuwe maan in Leeuw staat, is dit het beste moment om extra confidence te omarmen.

Leeuw is trots en vol aandacht! Sta dus bij deze nieuwe maan stil hoe jij extra krachtig kan worden, neem onzekerheden weg en durf in jezelf te geloven. Boost dat zelfvertrouwen, kom uit dat grijze muizenkloffie: Tijd om te shinen!

Ook lezen: Astrologie voor dummies: maak kennis met de taal van de sterren

Daarnaast heeft Leeuw ook een fijne uitwerking op anderen, want zijn optimisme en zelfvertrouwen werken best aanstekelijk. Geef daarom extra complimentjes, zodat niet alleen jij lekker in je vel zit maar ook de mensen om je heen.

Woensdag 19 augustus

Maan naar Maagd

Waar we tijdens maan in Leeuw lekker all over the place waren, helpt de transitie van maan naar Maagd ons om de serieuze vibe weer op te pakken. We worden minder emotioneel en focussen ons makkelijker op de lastige taken die ons voor ons liggen.

Zeker wanneer dat die taken en deadlines zijn die we een beetje hebben laten liggen. Kritisch zijn, ligt wel op de loer, want wanneer de maan in Maagd staan, zien we alle details…

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Vrijdag 21 augustus

Maan naar Weegschaal

Trek er lekker op uit, want de maan staat perfect om te gaan socializen. Wanneer de maan naar Weegschaal verhuist worden we nog socialer dan we al zijn. We hebben meer behoefte aan connectie, samen ervaringen delen en fijn tot elkaar komen. Zelfs met de personen waar het snel wrijft, want door Weegschaal worden we meer easy minded en lossen graag de problemen op die spelen. Geen tijd voor drama dus, maar wel tijd voor kleine verzoeningen en samen zijn.

Zaterdag 22 augustus

Zon naar Maagd

Een zontransitie! Die is gelukkig een stuk anders dan de uitwerking van de maan. Waar de maan vooral emotioneel ons stuurt, stuurt de zontransitie ons vooral qua algemeen gedrag. Zeker met de transitie naar Maagd hebben we vooral veel zin om productief aan de slag te gaan. Geen tijd voor emoties.

Zondag 23 augustus

Maan naar Schorpioen

Een pittige transitie. Niet alleen door Schorpioen, maar vooral om de combinatie van maan en Schorpioen. Schorpioen daagt ons emotioneel uit om onze problemen te tackelen. Alle sh*tzooi die we liever wegstoppen, komt nu juist naar boven.

Pas op dat je niet te lang in het verleden blijft hangen, want dankzij Schorpioen kan je blijven graven naar antwoorden die je waarschijnlijk nooit gaat krijgen. Belangrijk om dus stil te staan bij de emoties en gedachten die blijven opkomen, want die geven duidelijk aan waar je kan groeien. Ook al is Schorpioen pittig, hij heeft wel het beste met ons voor.

Meer astrologie

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Astrologie-agenda van 17 t/m 23 augustus: een week vol veranderingen
Sluiten