Maannomade
Maannomade Spirituality 16 nov 2020

Astrologie-agenda van 16 t/m 22 november: dit kan je verwachten

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 16 november

Maan nog in Boogschutter

We starten de week nog in positieve sferen van maan die in Boogschutter staat. De maan heeft invloed op onze emoties en de interne processen, maar dankzij Boogschutter zien we weer de vrolijke kleuren van de wereld.

Alles is mogelijk, zolang je maar durf te dromen en te visualiseren. Begin daarom de week door na te denken over wat je wilt bereiken en wat je dat gaat brengen.

Dinsdag 17 november

Maan naar Steenbok

Na het visualiseren van onze dromen, is het tijd om serieus aan de slag te gaan. Gelukkig helpt de transitie van de maan naar Steenbok om in serieus vaarwater te komen. Als aards sterrenbeeld is Steenbok weinig afgeleid door emoties of vervelende gedachten en staat dus lekker met beide benen op de grond.

Ook lezen: Waarom astrologie zo ontzettend diep geworteld zit in ons bestaan

Hierdoor is het makkelijker focussen op het werk dat voor je ligt, maar kan je ook in een saaie sfeer terecht komen waarbij alles draait om werk. Zorg dus voor voldoende afleiding, loop eens een rondje buiten als het thuiswerken niet meer lukt en vraag niet teveel van jezelf! Zeker met de maan in Steenbok hebben we sneller een handje van onszelf overvragen.

Woensdag 19 & donderdag 20 november

Maan naar Waterman

Waar de afgelopen dagen in teken stonden van werk, verantwoordelijkheden en saaie, serieuze dingen, komt er weer leven in de brouwerij als de maan verhuist naar Waterman. Waterman zorgt ervoor dat we rebelser worden, behoefte hebben aan verandering en echt ons eigen pad gaan volgen. Niet geleid worden door alle dingen die we nog moeten, maar ons laten leiden door onze eigen behoeftes en dromen.

Een fijne energie om voor jezelf op een rijtje te zetten wat jij nou echt belangrijk vind in het leven en om na te denken hoe je daar meer invulling aan moet geven. Daarnaast helpt Waterman ons om out of the box te denken, dus gebruik je creativiteit om te kijken hoe je van je passie je werk kan maken!

Vrijdag 21 & zaterdag 22 november

Venus naar Schorpioen van 21 november tot 15 december + Zon naar Boogschutter

Ai, de planeet van liefde verhuist naar een pittig sterrenbeeld voor de komende weken. De transitie van Venus naar Schorpioen legt onze relaties onder een vergrootglas en zorgt ervoor dat we gaan analyseren over hoe het nou daadwerkelijk gaat.

Brengt de relatie ons daadwerkelijk wat wij nodig hebben? Alhoewel samen reflecteren altijd een goed idee is, kan de transitie naar Schorpioen er wel voor zorgen dat onzekerheid en jaloezie op komt borrelen waardoor niets meer is wat het lijkt.

Ook leuk: Astrologie voor dummies: maak kennis met de taal van de sterren

Laat je vooral niet te gek maken en focus je op communicatie en natuurlijk de passie die er is. Want als er een voordeel is aan Venus in Schorpioen dan is het wel dat de passie een stuk vuriger wordt. Ben je single, dan is dit het moment om te reflecteren of jouw fling je wel de positieve energie bezorgt die je zoekt en of jouw huidige datingsleven nou echt vervullend is.

Date je de juiste types of heb je toch de neiging voor de spannende maar destructieve relaties te gaan? En ook als single is de passie een stuk sterker dankzij Schorpioen, dus daar mag je best gebruik van maken. Alleen, met een speeltje of met een lover

Zon naar Boogschutter

Naast Venus verhuist ook zon naar Boogschutter. Zon heeft in tegenstelling tot de maan geen vluchtige invloed op onze emoties, maar juist op ons algemene karakter. Door de transitie naar Boogschutter gaan we weer dromen en mogelijkheden zien. Door alle coronamaatregelen willen we weer lucht aan het eind van tunnel zien en dat gaan we dankzij Boogschutter levendig invullen.

Een moment om nu al aan de slag te gaan met je doelen, deze te visualiseren en vooral in het diepe durven te springen. Spreek het uit, houdt het niet voor je en zorg dat iedereen het weet en je er bij kan helpen. Dromen behalen doe je namelijk niet alleen, maar daar kan hulp van anderen zeker bij helpen.

Zondag 22 november

Maan naar Vissen

Tijd om te voelen! Onze emoties is een deel van ons dat we het liefst weg stoppen, onbewust of bewust… Maar dat is verleden tijd wanneer de maan verhuist naar Vissen! Vissen is een echt water sterrenbeeld en zorgt ervoor dat datgene waar we zo voor weglopen, als een golf over ons heen spoelt. En ja, dat komt vooral hard aan wanneer je er voor wegrent.

Stel jezelf dus open voor je emoties, doe het de komende dagen rustig aan en voel wat er in je lichaam en mind omgaat. En voelt het te overweldigend? Zorg dan vooral voor een creatieve uitlaatklep, door bijvoorbeeld te schilderen, tekenen of alles uit je hoofd te gaan schrijven in een journal. Ga mee met de flow en voel hoe fijn het is als alle emoties een plekje krijgen.

Een rustige week om ons klaar te stomen voor de volle maan van volgende week!

More astro vibes 

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Astrologie-agenda van 16 t/m 22 november: dit kan je verwachten
Sluiten