Maannomade
Maannomade Spirituality 16 dec 2019

Astro-update van 16 – 22 december: deze week worden we van hot naar her gesleurd door de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Deze week worden we van hot naar her gesleurd. Venus in Waterman wil onze liefdes laten herleven door crazy veranderingen, terwijl zon in Steenbok ons wil focussen op de praktische zaken die we nog af moeten hebben voor kerst.

Maandag 16 december & dinsdag 17 december

Maan nog in Leeuw

Met de energie van de maan die nog in het flamboyante Leeuw staat, is het een moment om de voorgrond te pakken. Laat jezelf zien op de werkvloer en focus je op de creatieve projecten die aangepakt moeten worden. Leeuw is naast een tikkeltje dramatisch ook creatief, een fijn moment om je te creativiteit te laten flowen!

Woensdag 18 december

Maan in Maagd

Tijd voor de praktische zaken! Met maan in Maagd kunnen we ons gaan focussen op alle losse eindjes die we voor de feestdagen nog willen afkrijgen. Onze emoties staan op een lager pitje en des te meer focussen we ons op de plannen die we nog moeten maken, het organiseren hiervan en het oplossen van de problemen.

Het zijn hectische dagen zo voor de feestdagen, maar met de energie van Maagd kan je dit zeker aan!

Lees ook: Astro boost: alles wat je liever wél wilt weten over jouw sterrenbeeld

Donderdag 19 december

Venus in Waterman

Wanneer de planeet van de liefde verhuist naar een excentriek sterrenbeeld, wordt h et erg interessant. Venus, de planeet met invloed op de manier waarop we met relaties om gaan wordt door Waterman gepusht om buiten haar comfortzone te gaan kijken naar onconventionele manieren om de liefde nog meer energie te geven.

Waterman is een echte gever die alles er aan zal doen om zijn partner zijn liefde te bewijzen. De combinatie Venus in Waterman is dus perfect om te werken aan connectie en om juist bewuste aandacht te geven. Maar niet alleen op de manier zoals jullie het altijd al hebben gedaan. Er zijn veel meer manieren om liefde aan elkaar te tonen, waarbij elkaar vrij laten en elkaars waarde respecteren voorop staan.

Must read: Wetenschapper én astrologe: een interview met Bedrock’s astrologe Maannomade

Een uitdagende periode om verder te kijken naar nieuwe mogelijkheden die goed bij jullie passen. Maar niet alleen voor liefde, ook voor vriendschappen is Waterman de grote connector. Tijd om af te spreken dus! En ga vooral eens nieuwe dingen doen dan het typische restaurantje om te meeten…

Vrijdag 20 december & zaterdag 21 december

Maan in Weegschaal

Weegschaal helpt ons om weer de rust en de balans te vinden. Met de feestdagen in het vooruitzicht kan het voelen als gekte maar weet dat dit alleen de stress is die spreekt. Weegschaal helpt je om bij jezelf te blijven, de rust te bewaren maar ook om de stress die langs komt diplomatiek op te lossen.

Zondag 22 december

Maan in Schorpioen

Met de energie van maan in Schorpioen wordt het vandaag en morgen fijne dagen om met jezelf en je gevoelens in contact te komen. Schorpioen verhoogt onze intuïtie en emoties en helpt je om dichter tot jezelf te komen. Wat speelt er op dit moment in je leven en voel je je daar goed bij? Naast dieper tot jezelf komen, zijn het ook fijne dagen om je creativiteit te laten stromen. Tof om een keer een cursus pottenbakken te doen of juist te gaan tekenen!

Zon in Steenbok

Met de transitie van zon naar Steenbok worden we aan het werk gezet! Steenbok is een typische harde werker die zich vol discipline stort op zijn verantwoordelijkheden. Tijd om onze emoties aan de kant te zetten en te gaan focussen op de praktische zaken die op ons staan te wachten. Goed voor de laatste loodjes om die voor de kerstdiners afgewerkt te hebben!

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astro vibes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Astro-update van 16 – 22 december: deze week worden we van hot naar her gesleurd door de cosmos
Sluiten