Maannomade
Maannomade Spirituality 16 aug 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 16 t/m 22 augustus: denken aan de toekomst

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 16 & dinsdag 13 augustus

Maan naar Boogschutter + Venus naar Weegschaal

We beginnen de week gericht op de toekomst met de verhuizing van Maan naar Boogschutter. De maan heeft invloed op ons onderbewustzijn en in het avontuurlijke sterrenbeeld Boogschutter gaan we ons voorbereiden op de toekomst. Alhoewel die onzeker is, laat vurige Boogschutter ons zien dat we zeker moeten dromen en hopen.

Resultaten uit het verleden zijn namelijk geen garantie voor de toekomst, dus daarom laat Boogschutter ons zien dat we ook het diepe in moeten springen. Niks is gegarandeerd, dus waarom druk maken over eventuele onzekerheden?

Deze 3 spirituele tools maken je zakelijk succesvoller

Alhoewel er veel onzeker is, laat de transitie van Venus naar Weegschaal ons zien dat onze relaties juist niet onzeker zijn. Hoe lastig het soms ook is, de liefdesplaneet in Weegschaal zorgt ervoor dat we moeite blijven steken in relaties en onze fouten durven toe te geven waar nodig.

Weegschaal is een sterrenbeeld dat ervoor zorgt dat we in de liefde guller worden en ons ego niet voortrekken in discussies. Hierdoor kunnen we ons beter verplaatsen in de ander en kunnen we alle obstakels uit de weg ruimen. Het is tijd voor liefde in deze onzekere tijden!

Woensdag 18 & donderdag 19 augustus

Maan naar Steenbok

Na de avontuurlijke inzichten van de maan in Boogschutter, is het weer tijd voor wat praktische energie als tegenhanger. De maan in Steenbok laat ons zien dat alhoewel we mogen dromen, er ook flink wat werk gedaan moet worden om die dromen waar te maken.

Zie je vaak dezelfde getallen terug? Dit is de betekenis ervan

Tijd om dus wat extra moeite te doen, nieuwe dingen te leren en wat uren achter de computer te besteden. Dankzij Steenbok zijn we minder snel afgeleid waardoor we extra meters kunnen maken. Erg fijn als je nog veel af moet maken voordat de vakantie gepland staat…

Vrijdag 20 & zaterdag 21 augustus

Maan naar Waterman

Na de workaholic energie van Steenbok maken we plaats voor de creatieve en vrije energie die Waterman met zich mee brengt. Daarnaast is het de dag voor de volle maan en voelen we de opkomende maanenergie al. Focus je daarom op het onderwerp van de volle maan die je morgen kan verwachten om niet voor verrassingen te staan!

Zondag 22 augustus

Volle maan in Waterman en later Maan naar Vissen + Zon in Maagd

Er staat een druk weekend voor de boeg met 3 (!) hoogtepunten op 1 dag. De belangrijkste is wel de volle maan die in Waterman staat en ons helpt om de oude periode af te sluiten door middel van reflecteren. Alhoewel elke volle maan belangrijk is, is deze éxtra belangrijk omdat ‘ie in hetzelfde teken staat als vorige maand.

De energie van de maan: zo werk je ermee

Een fenomeen die we niet vaak zien, maar wat aanduidt hoe belangrijk het onderwerp van de volle maan is! Het luchtteken Waterman zorgt ervoor dat we mentaal gestimuleerd worden om na te denken wat wij voor anderen kunnen betekenen. Waterman is creatief maar gebruikt zijn talenten niet voor zichzelf, maar juist om anderen te helpen.

Reflecteren

Reflecteer daarom over jouw gemaakte keuzes en welke keuzes je hebt gemaakt om je ego te voeden, terwijl je eigenlijk ook anderen had kunnen helpen. Of welke keuzes een slechte invloed hebben op het milieu en duurzaamheid, een onderwerp dat de afgelopen maanden nog nooit zo relevant is geweest als vandaag.

De inzichten van de volle maan zullen hard zijn, maar gelukkig verhuist de volle maan een paar uur later naar een sterrenbeeld waarin we de inzichten kunnen verwerken. Na de volle maan is het juist in Vissen waarin we gaan herstellen en de inzichten een plekje kunnen gaan geven. Doe het rustig aan, wees niet al te hard voor jezelf en gun jezelf ook de lessen die je moet leren. Deze zijn niet makkelijk, maar met de liefde van Vissen weten we dat alles weer op zijn plek zal vallen wanneer de tijd rijp is.

Astrologie in een modern jasje: een korte uitleg van Bedrock’s astroloog

Alhoewel je emoties en gedachten misschien all over the place  zijn, gaan we de komende maand meer orde aan brengen nu de zon verhuist naar praktische Maagd. De zon heeft invloed op ons algemene gedrag en in Maagd zullen we een stuk minder spullen laten slingeren.

Maagd maakt ons een stuk verantwoordelijker waardoor we nu eindelijk de grote klussen gaan afmaken en behoefte hebben aan het opruimen van de kasten. Perfect voor eventuele vrije dagen of als de lockdown er weer aan komt…

Wat je geboortemaand zegt over je stemming en persoonlijkheid (volgens de wetenschap)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 16 t/m 22 augustus: denken aan de toekomst
Sluiten