Maannomade
Maannomade Spirituality 15 jun 2020

De niet-zweverige astro-agenda van 15 t/m 21 juni: dit kan je verwachten van de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 15 juni

Maan nog in Ram

We beginnen de week met een knallend sterrenbeeld! Met maan in Ram worden we naast mega gemotiveerd, ook een stukje ongeduldiger en zelfs geïrriteerder. Ga vandaag vooral voor de taken of projecten die snel resultaat opleveren of gooi nieuwe lijntjes uit.

Want ondanks dat je meer energie krijgt wanneer maan in Ram staat, heb je wel een stuk minder geduld om de projecten echt af te ronden of te wachten. Laat dat maar over aan de maan in Stier, die de komende 2 dagen de maan gaat vergezellen. Stiers lange adem is perfect om meters te maken met projecten.

Dinsdag 16 juni & woensdag 17 juni

Maan naar Stier

Waar Ram vooral erg fijn is om nieuwe projecten of doelen te starten, is Stier vooral fijn om dus de lange meters te maken. Maar alleen de meters waar je vertrouwen in hebt, waar niet te veel risico aan vast zitten. Want met de maan in Stier blijf je liever in de veilige en saaie zone.

In plaats daarvan ben je de komende dagen extra goed in het oplossen van lastige problemen en laat je je niet zomaar in het veld slaan. Als een pitbull kan je je de komende dagen vastbijten in de projecten die aandacht verdienen. En wanneer je net als de rest van Nederland nog in de opstartfase zit, gebruik de komende dagen dan ook om nog even te genieten van de natuur om je heen. Als aarde-element bevindt Stier zich ook graag in de natuur!

Donderdag 18 juni & vrijdag 19 juni

Maan naar Tweelingen

Tijd om onze nieuwsgierigheid te prikkelen! De afgelopen dagen zorgde de maan in Stier ervoor dat we ons liever focusten op het doel dat we voor ogen hadden, in plaats van alle andere opties die op je pad kunnen komen.

Maar daar komt verandering in, want met de transitie van maan naar Tweelingen worden we gestimuleerd om nieuwe mogelijkheden te verkennen, staan we open voor nieuwe ideeën en leren we ook nog eens beter. Perfecte timing om te duiken in vakliteratuur bijvoorbeeld, mits je het weet af te wisselen.

Door Tweelingen kan focussen lastiger zijn, dus zorg voor afwisseling en natuurlijk onderwerpen die het vuurtje in je aanwakkeren. Ook als je toe bent aan gezelligheid zijn dagen waarin de maan in Tweelingen staat, perfect om elkaar weer op de hoogte te houden van de laatste juicy roddels!

Mercury retrograde in Kreeft

Zaterdag 20 juni

Zon naar Kreeft

Tijd voor het Kreeftenseizoen! Waarbij de maan in Kreeft ons een stuk emotioneler maakt, brengt de transitie zon in Kreeft juist minder de emoties naar de voorgrond. We leven het goede leven en hoe fijn de zomer ook is, we besteden graag tijd door bij de mensen die ons dicht bij het hart staan. In plaats van intern onze battles te voeren, spreken we ze tijdens dit seizoen juist uit.

Lucht je hart rond een kampvuur of een picknick op jouw favoriete plekje. Durf eens je diepste jij te laten zien en deel je angsten en onzekerheden. Zon in Kreeft maakt ons allemaal zachter en warmer van binnen, dus no judgment tijdens dit seizoen.

Zondag 21 juni

Maan naar Kreeft

De laatste dag van het weekend verschuift de maan naar Kreeft. Kreeft stimuleert onze intuïtie en voelt zich thuis in de energie van de maan. Kreeft zoekt in de maan haar comfort en veiligheid op en stimuleert jou omdat zelfde te doen. Dus waar voel jij je thuis?

Een dag om dus vooral niet te veel uit je comfort zone te gaan en je vooral te begeven bij de mensen die je beschermen en lief hebben. Een goede dag dus om je familie op te zoeken of om je hart te luchten bij vrienden want de angsten die we liever op de achtergrond schuiven, kunnen vandaag best eens op komen borrelen….

Meer astro vibes?

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
De niet-zweverige astro-agenda van 15 t/m 21 juni: dit kan je verwachten van de cosmos
Sluiten