Maannomade
Maannomade Spirituality 15 nov 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 15 t/m 21 november: een impulsief begin

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 15 & dinsdag 16 november

Maan nog in Ram

We starten de week vurig dankzij de maan die nog in Ram staat. De maan, de planeet met invloed op onze emoties, zorgt ervoor dat we een stuk impulsiever zullen zijn. De focus ligt de komende dagen op onze eigen behoeften waardoor je geneigd bent jezelf voor te trekken als het er op aan gaat.

Kijk daarom welke projecten jou het meeste zullen gaan opbrengen voordat je ermee aan de slag gaat zodat je vol passie kan gaan werken.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Woensdag 17 & donderdag 18 november

Maan naar Stier

Na de snelle energie die Ram met zich mee heeft genomen, laat Stier ons zien dat al het haasten en sprinten voor niets goed is. De aardse lessen die Stier ons zal leren is dat het belangrijk is om de rust te bewaken zodat je optimaal kan genieten van de reis.

Een goed idee om daarom kritisch naar je to-do-lijst te kijken en je vooral te gaan focussen op de hoofdtaken, de rest kan echt wel blijven wachten.

Vrijdag 19 & zaterdag 20 november

Volle maan in Stier + Maaneclips, later maan naar Tweelingen

Vlak voordat de maan afscheid neemt van Stier, volbrengt ze haar fase nog tijdens het hoogtepunt van de volle maan. Deze volle maan fase valt daarnaast ook nog samen met de maaneclips waardoor we een extra sterke en intense maan kunnen verwachten…

BEDROCK’s niet-zweverige maandhoroscoop van oktober 2021

In het thema Stier is het de volle maan die ons nieuwe inzichten geeft over hoe wij voor onszelf hebben gezorgd. Als echte levensgenieter is het juist Stier die ons laat inzien hoeveel plezier we nog in het leven hebben en hoe we de balans weer kunnen rechttrekken in stressvolle tijden. Nog meer over deze volle maan lees je in het volle maan artikel!

Na de volle maan verhuist de maan later om de luchtigheid van Tweelingen gebruiken om de lessen een plekje te geven. Een fijne tijd waarbij we meer energie krijgen door te kletsen, ervaringen te delen met iedereen die het maar wil horen en door van het leven te genieten. Tijd voor een booze-free drankje dus met vriendinnen of om de dansvloer op te stappen.

Zondag 21 november

Zon naar Boogschutter

Na de volle maan wacht ons nog een hoogtepunt, namelijk de transitie naar een nieuwe periode. Nu de zon, planeet van ons ego naar een vurig sterrenbeeld verhuist zullen we het leven in een nieuw daglicht zien staan. In Boogschutter voelt het alsof de wereld aan onze voeten staat, alles nog te ontdekken valt en zin hebben om het huis te verlaten.

Een periode waarin we behoefte hebben aan nieuwe prikkels, nieuwe lessen die we zullen leren en het leren kennen van nieuwe contacten. De avontuurlijke en impulsieve Boogschutter zorgt er ook voor dat we spontane uitjes zullen plannen, maak je agenda dus vrij zodat je optimaal kan genieten van de Boogschutterenergie!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 15 t/m 21 november: een impulsief begin
Sluiten