Maannomade
Maannomade Spirituality 15 mrt 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 15 t/m 21 maart: dit kan je verwachten

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 15 maart

Maan nog in Ram + Mercurius naar Vissen

Na de nieuwe maan van zaterdag hebben we eigenlijk nog geen tijd om bij te komen met de maan die nog in Ram staat. De maan in Ram maakt ons onderbewust actiever, vuriger en soms een tikje gehaaster als het niet gaat zoals we het gepland hebben. We willen doen wat we leuk vinden en hebben daarbij snel de neiging om de minder leuke dingen te laten liggen.

Een Ram doet het liefst wat zijn hartje begeert en dat zijn de toch vaak nieuwe, spannende dingen die nog gestart moeten worden. Focus je daarom vandaag nog op je hart en ga alleen aan de slag met de dingen die energie geven. Dat werkt met de maan in Ram een stuk beter dan te blijven pushen om de oude dingen eerst af te maken…

De maandhoroscoop van februari 2021: de zon verhuist naar Vissen

Naast de maan in Ram verhuist ook Mercurius nog naar Vissen. Mercurius is de planeet met invloed op onze communicatie en denkvermogen en met zijn transitie naar Vissen zorgt Mercurius ervoor dat we een stuk beter over onze gevoelens kunnen praten!

Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om jouw gevoelens onder woorden te brengen, maar ook om hier met anderen over te hebben. Want niet alleen voelen we zelf de impact van emoties beter, ook zien we die een stuk beter bij anderen. Geen zelfzuchtige transitie dus, want de afgelopen tijd was voor iedereen zwaar, maar dankzij de transitie van Mercurius naar Vissen kunnen we dit een plekje gaan geven. Vraag vooral eens vaker hoe het met iemand gaat, zelfs zonder de transitie van Mercurius naar Vissen.

Dinsdag 16 & woensdag 17 maart

Maan naar Stier

Na de kickstart van maan naar Ram gaan we nu eindelijk tijd hebben voor de zaken die we achter wegen hebben gelaten. Waar Ram juist oude zaken snel liet liggen, pakt Stier deze juist op met zijn doorzettingsvermogen. Geen haastig werk, maar lange dagen om alles eruit te kunnen halen. Een fijne energie, want het zal ons uit de haastige vibe halen waar we de laatste dagen in zaten.

Kijk daarom vooral wat vaker om je heen en wees dankbaar voor wat je hebt. De aardse energie die Stier met zich meebrengt maakt het een stuk makkelijker om te genieten van al het moois om je heen, zowel in sentimentele als financiële waarde.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over je karakter?

Donderdag 18 & vrijdag 19 maart

Maan naar Tweelingen

Waar we met Stier een stuk beter konden genieten en ontspannen, gaan we nu weer terug naar de prikkels met de transitie van maan naar Tweelingen. De maan met invloed op ons onderbewustzijn zorgt ervoor dat we juist behoefte gaan hebben aan prikkels, actie en toch wel een beetje spanning.

Verdiep je daarom bijvoorbeeld in iets nieuws, zoek alles tot de bodem uit of ga lekker kletsen met de mensen om je heen om de tijd te vullen. Wat je ook doet, je zal sneller handelen uit het feit dat je gestimuleerd wilt worden. Kijk dan ook niet gek op als je ineens weer in het roddelcircuit beland. Beter drama horen dan zelf drama ondergaan, aldus Tweelingen.

Zaterdag 20 maart

Zon naar Ram

Tijd voor meer actie! Met de transitie van Zon naar Ram is het tijd om van de bank te kruipen want we hebben energie genoeg! De zon heeft invloed op ons algemene doen en laten en in Ram zorgt het ervoor dat we ons een stuk meer als Ram zullen gaan gedragen. Denk hierbij aan actiever worden, zin hebben om te sporten (ja ja, echt!), maar ook ineens het roer om kunnen gooien.

Ram kan ons behoorlijk impulsief maken, dus kijk niet gek op als beslissingen maken een stuk makkelijker wordt. Maar juist door de impulsiviteit leren we van Ram wel om ons hart te volgen. Niet langer rationeel denken maar juist voelen waar je behoefte aan hebt en daarop reageren. Een goede energie dus om uit je 9 tot 5 ritme te komen en aan te voelen waar jouw passies liggen. Hallo spontaniteit!

Zondag 21 maart

Maan naar Kreeft + Venus naar Ram

De maan in Kreeft is altijd een moment om je lekker terug te trekken! Niet dat we in Covid-tijd nu iets anders doen, maar emotioneel gezien hebben we meer behoefte aan warme dekens, comfortfood en gezelschap waar we ons thuis voelen. Deze behoefte komt niet alleen omdat Kreeft de maanenergie juist versterkt, maar ook omdat we meer beseffen hoe dierbaar onze omgeving is.

Een volle maan ritueel om alles uit de kracht van de maan te halen

Hoe fijn het is dat we thuis komen, een opvangnet hebben en een lekkere bank hebben om op te ploffen. Kijk dus niet gek op als je deze dagen emotioneler en zelfs een stukje sentimenteler gaat worden!

En het is niet gek om vandaag eens wat langer in bed te blijven liggen, want de transitie van Venus naar Ram zorgt ook voor meer actie op het gebied van liefde! Venus, planeet van de liefde gaat ervoor zorgen dat we in de liefde een stuk vuriger worden!

We willen geen saaie liefde maar juist één die ons hart op hol brengt. Voor de singles kan het zorgen voor spannende dates en voor relaties voor een nieuwe ontwakening! Zowel op het gebied van passie als ook het gebied van de discussies die je voert…

Luistertip!

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 15 t/m 21 maart: dit kan je verwachten
Sluiten