Maannomade
Maannomade Spirituality 15 feb 2021

De niet-zweverige weekhoroscoop van 15 t/m 21 februari: dít kan je verwachten

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 15 & dinsdag 16 februari

Maan nog in Ram

Het is altijd fijn om de week te beginnen met de maan in Ram. De maan heeft invloed op ons onderbewustzijn en in Ram worden we een stuk vuriger en vol actie. Geen tijd om stil te zitten en te mijmeren, maar om actief aan de slag te gaan met nieuwe ideeën die opkomen. Zeker na de nieuwe maan van afgelopen week zitten we nog vol energie om te beginnen aan de nieuwe fase die gestart is.

Bedenk hoe jij de komende dagen gaat invullen en laat je leiden door spontaniteit en passie om volop van de dagen te genieten. Ram brengt niet alleen maar vuur, maar ook passie vanuit het hart waardoor je de komende dagen meer inzichten gaat krijgen in de dingen die jouw vuur nou echt laten branden!

https://www.bedrock.nl/astrologie-populair/

Woensdag 17 februari

Maan naar Stier

Na de dagen vol energie met maan in ram, is het juist tijdens de dagen met maan in Stier waarop we weer tot realisatie komen dat we onze grenzen niet voorbij moeten gaan. In Stier komt de maan tot rust, terug naar de basis waarbij de dagen bestaan uit genieten zonder stress van buitenaf.

Laat je daarom niet leiden door de plannen van andere mensen om je heen, maar volg je eigen pad en tempo. Je mag vaker nee zeggen en dankzij Stier worden we gelukkig koppig genoeg om dit vaker te oefenen….

Deze specerijen passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Donderdag 18 februari

Zon naar vissen

Hallo emoties! De zon verhuist naar Vissen en dat betekent dat we de komende weken dieper tot onze gevoelens gaan komen! De zon heeft invloed op ons basiskarakter en dankzij Vissen worden we een stukje gevoeliger en gaan we vaker stil staan bij het leven. Niet haasten, maar bewust voelen, meemaken en meegaan in het ritme.

Plan daarom de komende weken niet te druk in en probeer extra bij te slapen. Niet alleen goed voor je humeur, maar door de extra dromen die je door Vissen krijgt, krijg je ook extra inzichten in wat er onderbewust speelt

Vrijdag 19 februari

Maan naar Tweelingen

Waar we tijdens de dagen met maan in Stier juist bewuster nee zeiden en ons niet te veel liet afleiden door anderen, gaan we dat tijdens de dagen met maan in Tweelingen juist wél doen. In Tweelingen wordt ons onderbewustzijn geprikkeld om op zoek te gaan naar stimulatie, nieuwe kennis en een vleugje adrenaline. Niet alleen worden we communicatiever, maar durven we ook onze grenzen meer op te zoeken om het leven spanning te geven.

De maandhoroscoop van januari 2021: de zon verhuist naar Waterman

Fijne dagen om je te laten leiden door de dingen die goed voelen en niet door de dingen die moeten, want als echte levensgenieters weten Tweelingen wel hoe je gezellig het weekend door komt…

Zaterdag 20 & zondag 20 februari

Mercurius direct in Waterman

Na de retrograde van de afgelopen periode, kan ik je met een gerust hart zeggen dat we de komende maanden weer minder uitgedaagd gaan worden door Mercurius! Het is weer (even) voorbij met de retrograde waardoor we langzaam weer meer grip krijgen op onze concentratie, focus en communicatie.

Gebruik de dingen die je afgelopen weken geleerd hebt, om nog steeds in de praktijk te brengen. Meer offline communicatie als dat mogelijk is, en bij twijfel liever direct praten of even bellen!

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
De niet-zweverige weekhoroscoop van 15 t/m 21 februari: dít kan je verwachten
Sluiten