Maannomade
Maannomade Spirituality 14 jun 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 14 t/m 20 juni: een rustige week

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Een rustige week waarbij we als volwassenen de problemen in het leven gaan aanpakken, tot het weekend, want dan blijf je liever even langer in bed liggen…

Maandag 14 & dinsdag 15 juni

Maan nog in Leeuw

We starten de maandag met de maan nog in Leeuw. De maan is de planeet met invloed op onze emoties en onderbewustzijn en dankzij Leeuw zullen we ons nog spontaan en cheerful voelen. Leeuw brengt de positieve vibes naar boven waardoor je dag eigenlijk niet stuk kan gaan.

Alhoewel de dag vooral gezelligheid zal brengen, is dit niet de perfecte dag om je deadlines te behalen. Stel die maar uit tot woensdag….

Woensdag 16 & donderdag 17 juni

Maan naar Maagd

Na de gezellige, positieve dagen met de maan in Leeuw is het tijd voor een serieuze toon dankzij Maagd. Maagd is een aards teken en zorgt er daarom voor dat we onze werkfocus weer terug hebben. Goede dagen om extra te knallen met nieuwe projecten en werk daarbij vooral aan de details.

Weegschaal maakt ons namelijk een stukje kritischer waardoor je beter kan inzoomen om aandacht te besteden aan de kleine foutjes die erin sluipen…

Dé niet-zweverige maandhoroscoop: de zon staat in Tweelingen (en zorgt voor een spontane vibe!)

Vrijdag 18 & zaterdag 19 juni

Maan naar Weegschaal

Vlak voor het weekend verhuist de maan naar Weegschaal, een sterrenbeeld dat ervoor zorgt dat we extra aandacht hebben voor de relaties om ons heen. We streven naar een dramavrije zone en zijn daarbij extra geneigd om de lastige problemen uit de weg te ruimen.

Dankzij Weegschaal zien we dat alhoewel er problemen zijn, deze niet zo zwart-wit zijn als ze soms lijken.

Zondag 20 juni

Maan naar Schorpioen

Vlak voor de nieuwe week verhuist de maan naar Schorpioen waardoor we behoefte hebben aan ons terug te trekken. We ervaren veel prikkels en voelen de lasten die we mee dragen. Als waterteken is Schorpioen extra geneigd om alles intens te ervaren waardoor de komende dagen een stukje zwaarder kunnen voelen.

Let er daarom op dat je op tijd je signalen herkent en rust neemt wanneer nodig, want dankzij Schorpioen kan je anders best venijnig uit de hoek komen…

Luistertip! 🎧

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 14 t/m 20 juni: een rustige week
Sluiten