Maannomade
Maannomade Spirituality 14 sep 2020

De astro-agenda van 14 t/m 20 september: dit heeft de cosmos voor je in petto

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 14 september

Maan nog in Leeuw

Na de transitie van gisteren waarbij maan naar Leeuw verhuisde, voelen we ook vandaag de Leeuwenenergie nog. Een warme, stoere energie die ons niet alleen positiever maakt, maar ook een stukje zelfverzekerder.

Durf vandaag te stralen, treed vaker op de voorgrond en als je vandaag moet presenteren, ga je het zeker rocken! Extra genieten van de aandacht die je krijgt voor jouw talent, want dat schouderklopje mag je best in ontvangst nemen.

Dinsdag 15 september & woensdag 16 september

Maan naar Maagd

De transitie van maan naar aardeteken Maagd zorgt zeker voor meer focus op je carrière maar ook je gezondheid. De dagen met maan in Maagd zijn fijn om te werken aan lastige projecten, te werken met tijdsdruk en het bedenken van oplossingen voor problemen.

We zijn praktischer ingesteld en ook een stuk minder afgeleid dan wanneer de maan in bijvoorbeeld Tweelingen staat. Liever niet, maar als het moet zijn dit zeker goede dagen om wat extra overuren te maken om de deadlines te behalen.

Maar ondanks de praktische kant die we sterker ervaren tijdens maan in Maagd, worden we ons ook bewuster van onze gezondheid. Haal of maak dus vooral die smoothie en laat die ongezonde lunch staan. Kies voor brainfood

Ook lezen: Zo houd je je brein in topconditie

Donderdag 17 september

Nieuwe maan nog in Maagd

Tijd om je to-do-list er bij te pakken! De nieuwe maan staat voor een nieuw begin en maakt ons duidelijk waar we de komende tijd op moeten gaan focussen. Met de nieuwe maan in Maagd ligt de focus op productiviteit en sh*t gedaan krijgen.

Maagd is een goede planner en heeft altijd het overzicht. Ze weet waar ze naar toe wilt, weet hoe ze er moet komen en waar ze aan moet werken. Met deze nieuwe maan richten we ons op ons eigen pad en de dingen die we moeten bereiken om daar te komen.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Stippel je carrièrepad uit tijdens deze nieuwe maan of denk na hoe je jouw leven op orde kan krijgen. Want als er iets waar we tegenaan lopen met Maagd, is rommel en wanorde. Daarnaast ligt ook de focus op gezonde habits. Gezondheid is een belangrijk thema voor Maagd en na de coronasnacks en zomer vol terrasjes is het zeker tijd om weer de healthy weg in te slaan.

Later verhuist de maan naar Weegschaal

Hoewel nieuwe manen minder emotioneel stimulerend zijn dan volle manen, zijn ze zéker voelbaar. Na deze nieuwe maan verhuist de maan naar een ander sterrenbeeld, Weegschaal. Met de maan in Weegschaal worden we ons bewust van onze plaats in relaties en hoe we deze kunnen verbeteren.

We worden meer open en willen meer investeren in relaties. Niet alleen werken aan het maken van nieuwe herinneringen, maar ook vooral het afsluiten van oude, lastige hoofdstukken. Passend bij de nieuwe maan, is dit het moment om oud zeer te tackelen en open het gesprek in te gaan met anderen. Hoe kunnen jullie samen tot een oplossing komen?

Zaterdag 19 & zondag 20 september

Maan naar Schorpioen

Tijd voor intensiteit! Niet alleen meer intensiteit in bed tijdens het connecten, maar ook helaas ook meer intense sh*t. Dit weekend staat de maan in Schorpioen en dat brengt vooral mentale, emotionele stimulatie met zich mee. Niet het leuke weekend dat je voor ogen hebt, maar wel het weekend dat je nodig hebt om weer het juiste pad op te gaan.

We voelen in ons lichaam sterk wat er speelt en alle oude sh*t die we liever voor onszelf verbergen, wordt nu met volle kracht getoond. Auch, maar realiseer je wel dat juist deze momenten keerpunten zijn. Ga aan de slag met je angsten en zorgen zodat je je er niet langer door laten tegenhouden.

Meer astrologie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De astro-agenda van 14 t/m 20 september: dit heeft de cosmos voor je in petto
Sluiten