Maannomade
Maannomade Spirituality 13 sep 2021

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 13 t/m 20 september: we gaan alle kanten op

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 13 september

Maan nog in Boogschutter

We starten de week nog met de maan in Boogschutter. De maan heeft in de astrologie invloed op ons onderbewustzijn, emoties en behoeften. In het vurige sterrenbeeld Boogschutter hebben we behoefte aan passie, nieuwsgierigheid en afwisseling.

Ondanks dat het energie niet zal ontbreken vandaag, heb je niet de energie om jezelf bezig te houden met saaie dingen… Plan je dag dus vandaag flexibel in, verdiep je in nieuwe dingen of ga weer eens sporten om je energie kwijt te kunnen.

Dinsdag 14 & woensdag 15 september

Maan naar Steenbok + Mars naar Weegschaal

Een dubbele transitie, met als hoogtepunt de verhuizing van Mars naar Weegschaal. Mars, planeet van passie en discussie (a.k.a. oorlog) verhuist naar een vredelievend sterrenbeeld. Waar Weegschaal tijdens lastige momenten graag rustig naar oplossingen wilt zoeken, is het juist de vurige Mars die met een gestrekt been het gesprek in zal gaan om zijn gelijk te behalen.

Geen lekkere combinatie dus als jij je hart moeten luchten. Bereid je voor op verhitte discussies, passief agressief gedrag als discussies te fel worden en het hebben van minder energie.

Waarom je intenties wilt zetten bij de volgende nieuwe maan

Naast de wrijvingen tussen Mars en Weegschaal, zal je de komende dagen ook niet helemaal lekker gaan nu de maan in Steenbok staat. Door Steenbok kunnen de dagen zwaar en een tikkeltje depressief voelen omdat we slecht connecten met onze emoties.

Steenbok maakt ons een stuk praktischer en zorgt ervoor dat we ons goed kunnen concentreren en kunnen afleiden met het werk dat we nog gedaan moeten krijgen.

Donderdag 16 &vrijdag 17 september

Maan naar Waterman

Met de transitie van wassende maan naar Waterman is het tijd om de teugels te laten vieren en te genieten! Niet genieten van hard werken en meters maken, maar genieten van de mensen om je heen en te waarderen wat je hebt. Waterman is een echte free spirit die zich niet laat tegenhouden door regels, normen of waarden.

Tuinieren volgens de fases van de maan: hoe doe je dat?

Trek daarom je favoriete outfit, hoe uitbundig deze ook mag zijn. Draag die kekke lippenstift of nagellakkleur en laat je mooiste veren zien. Met de maan in Waterman zijn het dagen om 110 procent jezelf te zijn! (Of om uit de kast te komen….!)

Zaterdag 18 & zondag 19 september

Maan naar Vissen

Na de fijne energie van Waterman, maken we vandaag de transitie naar onze emoties dankzij maan in Vissen. Vissen helpt ons om dicht bij onszelf te komen en stil te staan bij wat er onder het oppervlak af speelt. Een goed moment om de rust in jezelf terug te vinden en tot de basis te komen.

How to: je eigen ‘moon water’ maken (en waarom je dat wilt doen)

Plan bijvoorbeeld een sauna weekend in, ga eens lekker dansen op muziek die je fijn vindt of probeer een nieuw recept uit. Probeer een niet te wild weekend in te plannen, want maandag zal de volle maan al genoeg energie kosten.

Meer astro vibes 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 13 t/m 20 september: we gaan alle kanten op
Sluiten