Maannomade
Maannomade Spirituality 13 jun 2022

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 13 t/m 19 juni: met volle maan in Boogschutter

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 13 juni

Maan nog in Boogschutter + Mercurius naar Tweelingen (tot 5 juli)

De vakantie staat voor de boeg en de week is net begonnen. Nu de maan nog in Boogschutter staat is het een goed idee om eens te kijken naar de avonturen die je nog gepland hebt staan. De maan is een planeet die in de astrologie staat voor onze emoties en behoeften en in het vurige sterrenbeeld Boogschutter hebben we een sterke behoefte aan passie en avontuur.

Een goed moment dus om na te denken aan vakanties en uitjes die je komende tijd gepland hebt staan. Daarnaast hebben we morgen volle maan in hetzelfde teken…

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van mei: de zon staat in Tweelingen

Daarnaast verhuist vandaag ook Mercurius, planeet van communicatie naar een sterrenbeeld waarbij onze spontaniteit en nieuwsgierigheid geprikkeld wordt. Mercurius verhuist naar Tweelingen waarbij we spontanere praatjes gaan aanknopen, meer gaan flirten met onze geliefden en nieuwsgieriger worden naar de mensen om ons heen.

Een tijd waarbij minder serieuze gesprekken gevoerd worden, maar waarbij je elkaar wel op een heel ander niveau kan leren kennen.

Dinsdag 14 & woensdag 15 juni

Volle maan in Boogschutter, daarna maan naar Steenbok

Volle maan tijd! De volle maan is een maandelijks hoogtepunt waarbij we de emotionele invloed en onze behoeften extra sterk voelen. Het thema van deze volle maan wordt gekenmerkt door het teken waarin ze staat, namelijk Boogschutter. Boogschutter is een free spirit, een echte avonturier die graag passie voelt en daarnaast ook niet bang is om zichzelf uit te spreken voor de waarden waar hij voor staat.

Een moment waarbij je meer gaat reflecteren over hoe spannend je leven eigenlijk is en de bucketlist die je bijvoorbeeld nog wilt afwerken. Tijd om de passie weer te hervinden!

Ja, Mercury Retrograde kan je slaap beïnvloeden. En wel zó

Na de volle maan verhuist de maan naar Steenbok en die helpt ons om onze gedachten weer op een rij te zetten. Boogschutter is wat betreft het ondernemen van actie meer een dromer en Steenbok vooral een doener. Daarnaast helpt Steenbok ook weer om te relativeren, elke dag op vakantie gaan is helaas niet haalbaar omdat er ook nog brood op de plank moet komen.

Tijd dus om de balans te vinden tussen werk en plezier, door bijvoorbeeld vandaag spontaan een taartje met collega’s te gaan halen!

Donderdag 16 & vrijdag 17 juni

Maan naar Waterman

Na wat serieuze energie is het tijd voor meer uitdaging nu de maan een paar dagen in intellectuele Waterman verblijft. Waterman houdt van stimulatie en wordt graag geprikkeld, in de vorm van goede gesprekken maar ook door een goed boek. Goed idee dus om weer eens een fysieke boekenwinkel in te lopen.

Waarom astrologie hotter is dan ooit

Zaterdag 18 & zondag 19 juni

Maan naar Vissen

Tijd voor een rustig weekend waarbij we weer de kans krijgen om te voelen wat er van binnen speelt. De maan verhuist naar Vissen waar we behoefte hebben om te ontsnappen aan de prikkels die we ervaren. We trekken ons graag wat meer terug, hebben zin om lekker veel te slapen en om even tot onszelf te komen.

Geniet van een weekend waarbij het helemaal oké is het om het hele weekend in je pyjama te blijven hangen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 13 t/m 19 juni: met volle maan in Boogschutter
Sluiten