Maannomade
Maannomade Spirituality 13 jul 2020

De astrologie-agenda van 13 t/m 19 juli: dit kan je verwachten van de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 13 juli t/m woensdag 15 juli

Maan naar Stier

We beginnen de week met een transitie naar een relaxed sterrenbeeld. Maan in Stier maakt ons relaxter en nuchterder. Geen heftige emoties die de kop opspelen of teveel stress die we voelen. We weten de stress makkelijk om te zetten door lief voor onszelf te zijn, lekker te eten of even de natuur in te trekken.

Heb je veel aan je hoofd? Ga dan de komende dagen vooral even wandelen in je lunchpauze, want met maan in Stier kan je dan helemaal opladen. Wees je wel bewust van de standvastigheid van Stier, hierdoor kan samenwerken lastiger gaan als jullie niet dezelfde visie delen.

Lees ook: Retrogrades, wat zijn het eigenlijk? Een astroloog legt uit (plus survivaltips)

Donderdag 16 juli & vrijdag 17 juli

Maan naar Tweelingen

Een fijne transitie die luchtigheid brengt! Wanneer de maan met invloed op emoties naar speels en flexibel Tweelingen verhuist, worden we een stuk makkelijker. We kunnen makkelijker schakelen tussen processen die spelen en hebben ergens behoefte aan onrust. Een behoefte aan nieuwe prikkels, nieuwe emoties voelen of nieuwe ervaringen.

Plan daarom eens iets in wat buiten je comfort-zone ligt, bijvoorbeeld een gesprek met je leidinggevende over de toekomst. Lekker chatten gaat je tijdens maan in Tweelingen goed af, dus ondanks de serieuze onderwerpen weet je er makkelijk een luchtige draai aan te geven. Waar Tweelingen minder goed in is, is het omarmen van emoties. Pas op dat je geen uitvluchten zoekt…

Zaterdag 18 juli & zondag 19 juli

Maan naar Kreeft

Twee dagen voor de nieuwe maan van maandag, verhuist de maan naar Kreeft. Een sterrenbeeld dat de maanenergie extra sterk laat inwerken. Hallo emoties en onzekerheden die ineens boven kunnen spelen. Zeker omdat de dagen voor de nieuwe maan wat zwaarder zijn en je daardoor niet zo lekker in je vel kunt zitten.

Wees daarom extra lief voor jezelf, gun jezelf rust en laat je verzorgen. Lekker thuis blijven en niet te veel van jezelf vragen. Want ondanks dat we de behoefte hebben om tijdens maan in Kreeft voor anderen te zorgen, mogen we nu best eens voor onszelf kiezen.

Meer astrologie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De astrologie-agenda van 13 t/m 19 juli: dit kan je verwachten van de cosmos
Sluiten